Alles over Aan de Poel

Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood

Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood

Elzaswijnen staan bekend om hun aromatische complexiteit en elegantie. Onder de noemer 'Alsace Rocks' wil de Franse wijnstreek de veelzijdigheid én...

Horeca zorgt hoe dan ook voor kerstsfeer in Bergen en Schoorl. Zittend in de slee: Martin van Bourgonje

Merlet: hotelgasten, take away en kerstboxen

Hotel-Restaurant Merlet in Schoorl gaat samen met collega's kerstboxen bezorgen bij mensen thuis of bij bedrijven. Ondernemer Martin van Bourgonje...

Tips voor maken van een social media-video

Tips voor maken van een social media-video

Restaurants werden tijdens lockdown steeds creatiever en gebruikten massaal social media en met name video om hun afhaalmenu's, de bereidingen maar...

Nationaal Team kookt op Culinary Olympics in Stuttgart

Nationaal Team kookt op Culinary Olympics in Stuttgart

Nederlandse chefs - waaronder de met een Michelinster bekroonde Dennis van den Beld van Het Roode Koper - koken op 15 en 17 februari op de...

Cocktailrecept: Tulip Heritage van Stefan van Sprang

Cocktailrecept: Tulip Heritage van Stefan van Sprang

Ambachtelijke distillerderij Clusius Craft Distillers in Katwijk produceert twee wodka's uit tulpenbollen: Dutch Tulip Vodka Premium Blend en Dutch...

Sterrenrestaurant Aan de Poel heeft deuren weer open na brand

Sterrenrestaurant Aan de Poel heeft deuren weer open na brand

Tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft de deuren weer open. Begin...

Lars Scharp en Floor Wiggers: eigen restaurant in Amsterdam

Lars Scharp en Floor Wiggers: eigen restaurant in Amsterdam

Lars Scharp en Floor Wiggers openen begin september 2018 hun eigen zaak in Amsterdam. 'Restaurant Lars' zit in het nieuwe Moxy Hotel aan de...

Sterrenrestaurant Aan de Poel hoopt eind augustus weer open te kunnen

Sterrenrestaurant Aan de Poel hoopt eind augustus weer open te kunnen

Aan de Poel heeft heropening in het vizier. Doel is om eind augustus de deuren weer te openen. Robbert Veuger, maître-sommelier en mede-eigenaar: 'Er...

Stefan van Sprang, Aan de Poel

Sterrenrestaurant Aan de Poel 'grotendeels total loss verklaard' na brand

Tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, is grotendeels total loss...

Stefan van Sprang, Aan de Poel

Sterrenrestaurant Aan de Poel moet deuren voorlopig sluiten na brand

In tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft een brand gewoed. Het...