
Hotel-Restaurant Merlet in Schoorl gaat samen met collega’s kerstboxen bezorgen bij mensen thuis of bij bedrijven. Ondernemer Martin van Bourgonje...
Hotel-Restaurant Merlet in Schoorl gaat samen met collega’s kerstboxen bezorgen bij mensen thuis of bij bedrijven. Ondernemer Martin van Bourgonje...
Restaurants werden tijdens lockdown steeds creatiever en gebruikten massaal social media en met name video om hun afhaalmenu’s, de bereidingen maar...
Nederlandse chefs – waaronder de met een Michelinster bekroonde Dennis van den Beld van Het Roode Koper – koken op 15 en 17 februari op de...
Ambachtelijke distillerderij Clusius Craft Distillers in Katwijk produceert twee wodka’s uit tulpenbollen: Dutch Tulip Vodka Premium Blend en Dutch...
Tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft de deuren weer open. Begin...
Lars Scharp en Floor Wiggers openen begin september 2018 hun eigen zaak in Amsterdam. ‘Restaurant Lars’ zit in het nieuwe Moxy Hotel aan de...
Aan de Poel heeft heropening in het vizier. Doel is om eind augustus de deuren weer te openen. Robbert Veuger, maître-sommelier en mede-eigenaar: ‘Er...
Tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, is grotendeels total loss...
In tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft een brand gewoed. Het...
Restaurant Aan de Poel** viert haar 10e verjaardag met een 10-sterren diner. Sterrenchef Stefan van Sprang heeft 4 tweesterren-collega's uitgenodigd...