Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Allergenen

  • Timo van der Ven (inOne, links) en Sako Hopstaken (CEO Sushi Time, rechts).Gesponsord
    Gesponsord
    app4 sep. 25

    Gesponsord Het digitale recept voor een efficiënte zaak

    Sushi Time is naar eigen zeggen een club van ''sushi fanaten'' die al meer dan 20 jaar gepassioneerd bezig zijn om elke dag zoveel mogelijk mensen blij te maken met verse sushi. Het bedrijf is groeiende, met nu 14 franchisevestigingen waar sushi wordt bezorgd en afgehaald. Ze werken met verschillende leveranciers en dat was niet altijd even overzichtelijk. CEO Sako Hopstaken vertelt over de oplossing die ze daarvoor hebben gevonden.

  • Allergenen2 feb. 24

    Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist

    Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). De organisatie deed onderzoek bij ruim 6.500 adressen in de horeca, bij ambachtelijke bedrijven, retail en instellingen.

  • Veel vlees en vis wordt door chef-kok Gordon van Spall op de houtskoolgrill bereid. Foto’s: Roel Dijkstra.
    Horeca25 nov. 19

    Restaurant Bij Marc creëert onderscheidende smaken

    Restaurant Bij Marc in Ouddorp heeft een bijzondere inrichting. Ook de menukaart is onderscheidend. Chef-kok Gordon van Spall bereidt de meeste producten op de dubbele houtskoolgill. 

  • Horeca20 jun. 19

    1,5 miljoen euro voor Apicbase

    Apicbase, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based foodmanagement software, krijgt een investeringsinjectie van 1,5 miljoen euro. Pastorale (B), Librije, Bunk Hotels, El Celler de Can Roca (Sp) en Sodexo zijn klanten van Apicbase. 

  • Horeca3 jul. 18

    LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) werken samen aan voedselveiligheid

    Ruim 5 jaar werken LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) er samen aan om de voedselveiligheid op evenementen te verbeteren. Die samenwerking is verder geformaliseerd.

  • Horeca8 feb. 16

    Anafylactische shock na eten voeding bereid met latex handschoenen

    'Dit had de ambulancedienst nodig om mij te redden bij mijn derde anafylactische shock na het eten van voeding dat was bereid met(gepoederde) latex handschoenen', post de geschrokken Wilma Walthuis samen met een foto op Facebook.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Bedrijfsrestaurants eigen beheer vergeten allergenenwetgeving
  2. Controles naleving allergenenwetgeving starten dit najaar
  3. Domino's Pizza test glutenvrije pizza's
  4. Allergenen: drie cafetaria's over hun aanpak
  5. Stichting Horeca Onderwijs lanceert allergenentool
  6. Kwalitaria: projectteam voor allergenen
  7. Chefs Sanadome studeren af als voedingsdeskundige
  8. Latex handschoen schadelijk voor gezondheid
  9. 't Pakhuis mikt met allergeenvrije snacks op notering Cafetaria Top 100
  10. Patiëntenvereniging: 'Document KHN over allergenen in strijd met wet
  11. ProFri start E-learningmodule allergenenwetgeving
  12. Menukaart met voedingswaarden bij Hemingway slaat aan
  13. Allergische passagier krijgt geen vergoeding
  14. Oud-topmanagers McDonald's starten eigen keten
  1. Allergenenwet in het kort
  2. E-learning met certificaat voor allergenenwet op komst
  3. Lily's Cupcakes stopt ermee
  4. Allergenenstickers met iconen verkrijgbaar
  5. Restaurant Valuas* lanceert glutenvrije kroket
  6. Horeca vraagt om allergenenstickers
  7. Let op volgorde filterpoeder
  8. Stappenplan om aan de slag te gaan met de allergenenwet
  9. Horeca niet klaar voor verplichte allergenendeclaratie
  10. Caféhouders moeten ook aan de slag met allergenendeclaratie
  11. Aansprakelijkheid dreigt bij laksheid over allergenenwet
  12. Video: brandende vragen over allergenen
  13. Ga nu aan de slag met allergenendeclaratie
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen