Lseven Boxtel
Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist
Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...
Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...
Restaurant Bij Marc in Ouddorp heeft een bijzondere inrichting. Ook de menukaart is onderscheidend. Chef-kok Gordon van Spall bereidt de meeste...
Apicbase, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based foodmanagement software, krijgt een investeringsinjectie van 1,5 miljoen euro. Pastorale...
Ruim 5 jaar werken LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) er samen aan om de voedselveiligheid op evenementen te verbeteren. Die samenwerking is...
'Dit had de ambulancedienst nodig om mij te redden bij mijn derde anafylactische shock na het eten van voeding dat was bereid met(gepoederde) latex...
De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) gaat dit najaar controleren of in de horeca de allergenenwetgeving goed wordt nageleefd. Maar waar...
Een onbekend aantal bedrijfsrestaurants in eigen beheer houdt zich niet aan de wetgeving met betrekking tot allergenendeclaratie.
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) start dit najaar met het uitvoeren van controles op de naleving van de allergenenwetgeving.
Domino's Pizza voert test in tien vestigingen glutenvrije pizza's. Volgens ceo André ten Wolde is er vraag naar dergelijke producten. Vorig jaar...
De Europese allergenenwet treeds op 13 december in werking. Drie voorbeelden van bedrijven die allergenen in hun onverpakte producten in kaart hebben...