1. De Smart Cuisine-filosofie: minder mensen, meer marge, effectievere mise-en-place
  2. Restaurant Dignità en Boutique Hotel de Leijhof winnen Lightspeed Hospitality Awards 2024
  3. Eerste AI-restaurant van Nederland gaat verder als evenementenlocatie
  4. Terugfluiten Booking biedt mogelijkheden hotels directe inkomsten te verhogen
  5. Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing
  6. Hotels kunnen operationele kosten aanpakken met behulp van technologie
  7. Maak gepersonaliseerde gastvrijheid mogelijk met 360° gastprofielen
  8. Horeca & technologie: voordelen van een gebundelde aanpak
  9. Eerste AI-restaurant van Nederland opent binnenkort: dit is hoe het precies werkt
  10. Je kunt AI prima inzetten als oproepkracht
  11. Horecatrends: opkomst elixers, Gen-Z en botanische gastronomie
  12. Robèr Willemsen: 'We zullen toekomstbestendig moeten ondernemen'
  13. Erik-Jan Ginjaar: 'Laat de computer het corveewerk doen'
  14. Geld overmaken in het café door je telefoon op iemand te richten
  15. Nocto lanceert social media platform voor horeca in Rotterdam
  1. 'Horeca moet zich beschermen tegen cybercriminaliteit'
  2. Het is tijd voor een vernieuwd Van Hessen
  3. Maak je horecameubilair circulair met software
  4. 44% horeca heeft personeelstekort: lonen omhoog en betere voorwaarden
  5. Geautomatiseerde snackbar produceert 450 producten per uur
  6. GesponsordCarl Jacobs: '91% automatiseert back-of-house. Wat doe je eerst?'
  7. NTF introduceert nieuwe bestelzuil voor nog meer gemak
  8. Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'
  9. Digitalisering en duurzaamheid bieden horeca perspectief
  10. Horeko bereidt ondernemers voor op herstart met gratis webinars
  11. 10 ontwikkelingen die door corona zijn versneld
  12. Jos Muller: Ik kies voor mensen in de horeca
  13. AnyTyme Ommen over bestelzuil: 'Systeem staat als een dijk'
  14. Video: Robotarm voor de horecakeuken
  15. Ook robots in Amersfoortse cafetaria