Alles over Automatisering

Maak gepersonaliseerde gastvrijheid mogelijk met 360° gastprofielen

Maak gepersonaliseerde gastvrijheid mogelijk met 360° gastprofielen

Als kennis macht is, wat zou je dan doen met een 360° gastprofiel? Die vraag stond centraal tijdens een hospitality-event georganiseerd door de...

Zelfrijdende bezorgrobot Landal Landgoed 't Loo: werk wordt gemakkelijker, beter en leuker

Zelfrijdende bezorgrobot Landal Landgoed 't Loo: werk wordt gemakkelijker, beter en leuker

Vakantiepark Landal Landgoed 't Loo in 't Loo-Oldebroek heeft de primeur van de eerste zelfrijdende robot op een Europees vakantiepark. Deze...

Horeca & technologie: voordelen van een gebundelde aanpak

Horeca & technologie: voordelen van een gebundelde aanpak

Een gebundelde of geïntegreerde benadering van technologie is essentieel voor een duurzame groei in de horeca. Stel je voor dat elk aspect van je...

De keuken van Bunkr, AI-restaurant in Eindhoven

Eerste AI-restaurant van Nederland opent binnenkort: dit is hoe het precies werkt

In restaurant Bunkr in Eindhoven wordt binnenkort een voorschot genomen op de toekomst van de gastvrijheidssector. Daar zijn de initiatiefnemers...

Je kunt AI prima inzetten als oproepkracht

Je kunt AI prima inzetten als oproepkracht

Dit jaar werd het taalmodel ChatGPT gratis toegankelijk voor iedereen, en binnen twee maanden had de chatbot al 100 miljoen gebruikers. Nog nooit...

De Beren zetten bij het vormgeven van een campagne kunstmatige intelligentie in.

Dit is hoe restaurantketen De Beren kunstmatige intelligentie volop inzet

Restaurantketen De Beren ziet kansen in kunstmatige intelligentie en zet het taalmodel ChatGPT al volop in. Colin Knopper, marketingmanager bij De...

Remy Gieling

Drie concrete tips om in de horeca met ChatGPT aan de slag te gaan

Als horecaondernemer kun je direct en eenvoudig met kunstmatige intelligentie aan de slag. Zo kan het slimme taalmodel ChatGPT veel werk uit handen...

Horecatrends: opkomst elixers, Gen-Z en botanische gastronomie

Horecatrends: opkomst elixers, Gen-Z en botanische gastronomie

TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023 - wie het kleine niet eert..., met daarin 5 trends die van invloed zijn op de horeca. De trends zijn relevant...

Robèr Willemsen: 'We zullen toekomstbestendig moeten ondernemen'

Nog even door de koude, natte dagen heen bijten en dan komt de zon en stromen de terrassen weer vol. De afgelopen jaren zijn terrassen steeds...

Erik-Jan Ginjaar: 'Laat de computer het corveewerk doen'

Erik-Jan Ginjaar: 'Laat de computer het corveewerk doen'

Innoveren is niet iets voor een aparte innovatieafdeling. 'Nee, de nood moet dusdanig hoog zijn dat je een probleem wilt oplossen', stelt Erik-Jan...