
Erik-Jan Ginjaar, Postillion Hotels Nederland: 'Laat de computer het corveewerk doen'
Innoveren is niet iets voor een aparte innovatieafdeling. 'Nee, de nood moet dusdanig hoog zijn dat je een probleem wilt oplossen', stelt Erik-Jan...
Innoveren is niet iets voor een aparte innovatieafdeling. 'Nee, de nood moet dusdanig hoog zijn dat je een probleem wilt oplossen', stelt Erik-Jan...
Contactloos geld overmaken door je smartphone te richten op iemand die naast je staat. Nu kan dat nog niet maar volgens ING is dit over een aantal...
Nocto heeft een speciale app gelanceerd voor horeca in Rotterdam. Dit platform helpt gebruikers bij het vinden van bars, restaurants en evenementen...
Nu de coronamaatregelen van de baan zijn, breken er gelukkig weer drukke tijden aan in hotels, restaurants en cafés. Dat gaat echter wel gepaard met...
Van Hessen bestaat al ruim 100 jaar en is een begrip in de hospitality en horeca-automatisering. Het bedrijf is nu rebranded.
De Nederlandse start-up Lloop wil met zijn meubelmanagementsoftware bijdragen aan de doelstelling dat de Nederlandse economie in 2050 volledig...
44 procent van de Nederlandse horeca heeft een tekort aan personeel. Om mensen vast te houden zijn lonen verhoogd en arbeidsvoorwaarden verbeterd....
Het automatiseringsbedrijf Eyemation heeft een volledig geautomatiseerde snackbar gerealiseerd. 'Mini-productielijnen in een container, dat is...
Een horecabedrijf zonder een ePOS- of onlinebestelsysteem; je kan het je haast niet meer voorstellen. Zonder die systemen zouden de data om op te...
Als gevolg van de coronacrisis zijn veel horecamedewerkers vertrokken naar andere branches, waardoor personeel nu de grootste uitdaging is binnen de...