Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Drankentrends

  • Wilco Berends, chef-kok van De Nederlanden* en Christophe Renard, brand ambassador van Domaines Ott.
    Wijn2 mei 25

    Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé

    Wijnhuis Domaines Ott presenteerde de nieuwe jaargangen tijdens een lunch in hotel-restaurant De Nederlanden* in Vreeland. Christophe Renard, brand ambassador van Domaines Ott, begeleidde de proeverij.

  • Bier15 apr. 25

    8 lente- en zomerbieren voor op het terras

    Bier, met en zonder alcohol, is nog steeds populair op het terras. Onderstaande terrasbieren hebben de brouwers voor de horeca in petto.

  • Amsterdam11 apr. 25

    Lucas Bols viert 450 jaar in Amsterdam met heropening Cocktail Experience

    Lucas Bols, het oudste bedrijf van Amsterdam, viert een bijzonder jubileum: 450 jaar vakmanschap, innovatie en toonaangevende rol in de wereld van cocktails.

  • Terras10 apr. 25

    Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'

    Nu de zonovergoten dagen zich aaneenrijgen, is al duidelijk welke drankjes op het terras draaien als een tierelier.

  • Drankenkaart12 mrt. 25

    Gespot: sangriatapwand bij Paloma - 'Dranken met volume in glas in opkomst'

    'Spritzers, sangria's en andere volumedranken zijn sterk in opkomst,' zegt Wichert van Rijn, mede-eigenaar van de Spaanse eetbar Paloma in Utrecht. Die trend zie je terug in de kleurrijke spitzers- en sangriatapwand, omringd door geel-witte tegels en handgeschilderde kannen; een Mediterrane blikvanger.

  • Wijn9 mrt. 25

    Innovatieve Prosecco Premium Vintage Collection van Bottega gastronomisch interessant

    Sandro Bottega van het Italiaanse wijnhuis Bottega presenteerde zijn nieuwe premium Prosecco-assortiment genaamd 'Prosecco Premium Vintage Collection' in Andaz Amsterdam Prinsengracht by Hyatt Amsterdam.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Dé cocktailtrends voor 2025 volgens Mr. Lyan: van lokaal tot creatief
  2. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  3. Herbruikbare wijnfles bezig aan opmars in de horeca
  4. Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken
  5. Utrechtse bierbrouwer overtuigd: 'Over tien jaar is fresh hop groter dan bokbier.'
  6. Ondernemer heeft oplossing tegen bierverspilling: 'Werkt perfect!'
  7. De nieuwe terras- en zomerdranken: van bieren, premix mocktails tot fris en sap
  8. Cocktails met kaas, cannabis of roggebrood? Griekse mixologist doet het gewoon
  9. Gespot: Champagneknop 'brengt' bubbels aan tafel bij The Siren in Amsterdam
  10. Zomerse wijntrends: rosé en Italiaanse verfijning
  11. Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing
  12. Cocktailexperts bieden uitkomst: 'Hardlopers op de tap én serveer (simpele) vers bereide toppers'
  1. Vooral jongeren kiezen voor cafeïnevrij genot: decafé wint aan populariteit in de horeca
  2. Trends terraswijnen: wit blijft een hit
  3. Dé terrasdranken van 2024: 'We doen weer overal ijs bij!'
  4. Mr. Lyan deelt de bartrends voor 2024
  5. Eerste opleiding over alcoholvrije dranken van start
  6. De nieuwste terras- en zomerdranken van 2023
  7. Terrasdranken: wat drinkt jouw gast als de temperatuur stijgt?
  8. Alcoholvrij bier op de Horecava 2023: van 'no' tot 'low'
  9. Dit zijn dé drankentrends voor 2023
  10. De zomerdranken van 2021: van gedistilleerd en bier tot fris en sap
  11. H2O is de nieuwe frisdrank op het terras
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen