Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over El Bulli

  • Ferran Adrià. Foto-credits: Marc Morera
    Marketing10 apr. 24

    Chef Ferran Adrià opent deuren van elBulli1846 voor eenmalige overnachting

    Ferran Adrià, een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli1846 voor een eenmalig verblijf op Airbnb. Gasten kunnen slapen in het voormalige restaurant, een iconische plek voor foodies met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

  • elBullifoundation
    Horeca14 apr. 22

    Historisch El Bulli heropent de deuren

    Het historische restaurant heropent de deuren in 2023. Het restaurant aan de Catalaanse Costa Brava, dat jarenlang werd bestempeld als beste van de wereld - gaat El Bulli 1846 heten.

  • Horeca16 apr. 21

    Faillissement voor horecagroep restaurants Albert Adrià

    De Spaanse pers meldt dat faillissement is uitgesproken voor de horecagroep waar het merendeel van de restaurants van de befaamde topkok Albert Adrià onder valt. Of er een doorstart komt voor deze zaken is nog onduidelijk.

  • Horeca5 okt. 20

    Albert Adrià sluit tijdelijk al zijn restaurants om corona

    Albert Adrià sluit tijdelijk al zijn restaurants om corona. De topkok heeft een gastronomisch imperium in het Spaanse Barcelona met vijf restaurants waarvan vier met een Michelinster; Tickets, Pakta, Enigma, en Hoja Santa.

  • Horeca30 jan. 19

    Ferran Adrià heropent El Bulli: niet als restaurant, maar als kenniscentrum elBulli 1846

    Chef-kok Ferran Adrià van restaurant El Bulli gaat de deuren van zijn restaurant - dat jarenlang werd uitgeroepen tot beste van de wereld - heropenen. Echter, niet als restaurant. Het gaat een plek worden wat op alle fronten in het teken staat van kennis delen. Het nieuwe project van Adrià gaat elBulli 1846 heten.

  • elBullifoundation
    Horeca9 feb. 16

    Nederlandse topkoks koken samen vanwege komst Ferran Adrià

    Chef-kok Ferran Adrià van restaurant El Bulli dat jarenlang werd uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld, komt op 18 maart 2016 naar Nederland.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Studenten aan het werk met topkok Albert Adrià
  2. Expositie in Maastricht toont creaties topkok El Bulli
  3. Zweeds toprestaurant 20 weken per jaar dicht
  4. Veiling spullen El Bulli levert 2 miljoen euro op
  5. Ferran Adrià laat wijnen uit kelder El Bulli veilen
  6. Ferran Adrià wil Japans restaurant in Barcelona
  7. Ferrán Adrià voor de rechter gesleept
  8. De Librije doopt nieuwste boek Ferran Adrià
  9. Adrià pakt internationale designprijs
  10. Moshik Roth mist titel Copa Jerez nipt
  11. Spanje verliest twee driesterrenrestaurants
  12. Food Film Festival met El Bulli en Parkheuvel
  13. Oud Sluis en Librije gaan hard op wereldranglijst
  14. El Bulli later open door truffel
  15. Witte brigade Koksgilde naar Buitenhof
  1. Librije-pupil Schutte is Meesterkok
  2. Boerma tankt inspiratie in Chicago
  3. Spectaculaire vermelding Oud Sluis op wereldranglijst
  4. Olympische spelen voor koks
  5. Bijzondere technologie in keuken Sergio Herman
  6. Spanje krijgt moleculaire kookschool
  7. Nederlandse bloemen op menu Heston Blumenthal
  8. Lekkerdebat: Laboratoriumkoken is onzin
  9. Ferran Adriá boos op pr-mensen en journalisten
  10. Mysterieuze verdwijning na diner bij El Bulli
  11. In het wit naar Haagse première film El Bulli
  12. Bajesklanten teisteren Ferran Adrià
  13. Documentaire over El Bulli in première
  14. Verdwenen El Bulli-gast duikt weer op
  15. Oud Sluis stijgt op wereldranglijst
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen