Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Eric Swaghoven

  • Erik van Loo
    Horeca23 nov. 20

    Erik van Loo van Parkheuvel** kookt bij Eric Swaghoven van Valuas*

    Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8, 9 en 10 december, bij Valuas in Venlo, een zesgangendiner serveren.

  • Eric Swaghoven van Valuas* in Venlo lanceert een oranje bitterbal om de koning te eren.
    Horeca21 feb. 18

    Eric Swaghoven* eert koning met oranje bitterbal

    Eric Swaghoven van sterrestaurant Values in Venlo heeft een Koningsbitterbal ontwikkeld. De knaloranje bitterbal is gevuld met pompoen en....

  • Horeca6 mei 16

    Video: Favoriete lente dish Eric Swaghoven (Valuas)

    De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en lentegroentes als meiknol en veldsla bepalen in het begin van dit seizoen de kaart. Chef Eric Swaghoven van Valuas bereidt in deze video zijn favoriete lente dish: kip met asperges.

  • Horeca1 mei 16

    Topchefs en hun lente dish

    De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keukens. Lam, asperges en lentegroentes als meiknol en veldsla bepalen in het begin van dit seizoen de kaart.

  • Horeca18 sep. 14

    Venlo's sterrestaurant komt met lokale gastrosnack

    Steeds vaker worden fastfoodgerechten als gastronomisch product gezien en gepresenteerd. De nieuwste is een Venlose snack, het friet-ei, dat door ...

  • Horeca15 jul. 14

    Restaurant Valuas* lanceert glutenvrije kroket

    Sterrestaurant Valuas in Venlo heeft een glutenvrije rundvleeskroket ontwikkeld. De kroket is gecertificeerd door de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV).

  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen