
Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8,...
Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8,...
Eric Swaghoven van sterrestaurant Valuas in Venlo heeft een Koningsbitterbal ontwikkeld. De knaloranje bitterbal is gevuld met pompoen en...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keukens. Lam, asperges en...
Steeds vaker worden fastfoodgerechten als gastronomisch product gezien en gepresenteerd. De nieuwste is een Venlose snack, het friet-ei, dat door...
Sterrestaurant Valuas in Venlo heeft een glutenvrije rundvleeskroket ontwikkeld. De kroket is gecertificeerd door de Nederlandse Coeliakie Vereniging...