Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over geen-nb

  • Soenil Bahadoer, Nelson Tanate en Guido Braeken.
    Michelin 20256 okt. 25

    De Librije houdt drie sterren en Guido Braeken en Soenil Bahadoer bekroond met twee sterren

    Naar jaarlijkse gewoonte werd in het MECC te Maastricht het nieuwe palmares van de Michelingids bekendgemaakt. Twee restaurants werden onderscheiden met twee Michelinsterren, vijf zaken kregen voor het eerst een Ster en de Groene Michelinster zet twee nieuwe inspirerende restaurants in de kijker.

  • Chef Tonny Berentsen
    Michelin 20256 okt. 25

    De Kromme Dissel breekt record: Voor de 54ste keer op rij een Michelinster

    Voor de 54ste keer viert restaurant De Kromme Dissel in Heelsum de uitreiking van de felbegeerde Michelinster. Nog nooit eerder heeft een Nederlands restaurant zo lang aaneensluitend een Michelinster gehad.

  • Foto-credits: Focus 22 Photography
    Michelin 20256 okt. 25

    De Librije behoudt drie Michelinsterren: gids spreekt het absolute vertrouwen uit in Nelson Tanate

    De Librije heeft zijn drie Michelinsterren weten te behouden, met chef Nelson Tanate aan het roer. De culinaire gids blijft daarmee het absolute vertrouwen uitspreken in het restaurant in Zwolle.

  • Bram Stoverink van Olde Marckt in Aalten.
    Michelin 20256 okt. 25

    Young Chef Award 2025 gaat naar Bram Stoverink van de Olde Marckt in Aalten

    Tijdens de sterrenceremonie van Michelin is de Young Chef Award uitgereikt. De award gaat naar Bram Stoverink van de Olde Marckt in Aalten.

  • Ylja Berends van Wy in Maastricht.
    Michelin 20256 okt. 25

    Sommelier van het Jaar bij Michelin is Ylja Berends van WY. in Maastricht

    Michelin heeft tijdens de sterrenceremonie in Maastricht de Sommelier van het Jaar 2025 bekendgemaakt en de bijbehorende award uitgereikt aan Ylja berends.

  • Thérèse Boer neemt Mentorship Award in ontvangst.
    Michelin 20256 okt. 25

    De Mentorship Award postuum naar Jonnie Boer

    De Mentorship Award is postuum uitgereikt aan Jonnie Boer van De Librije***.

  1. Vacatures

  2. Hotelschool The Hague

    Rooms Division Instructor

    Hotelschool The Hague logo
  3. Optisport

    Locatie Manager (Horeca, Theater en Events) - Boxmeer

    Optisport logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Topchefs over hun favorieten voor de Michelinsterren: 'Tijd voor meer waardering'
  2. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  1. Eigenaren van restaurant Bouwkunde in Deventer vinden het na ruim 45 jaar mooi geweest
  2. Apollo Hotel Amsterdam introduceert vernieuwde event- en vergaderruimtes
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen