De Gieser Wildeman
Kookvideo van Leon Mazairac, restaurant Karel 5*: Boeket van groente
Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat...
Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat...
Vito Reekers, de voormalig chef van Restaurant Karel V in Utrecht, gaat koken in een nieuw restaurant in Utrecht. Zijn opvolger bij Karel V is Leon...
Leon Mazairac, chek-kok en mede-eigenaar van restaurant Podium in Utrecht wordt de nieuwe chef-kok van Restaurant Karel 5, het restaurant van Grand...
Nog niet in de Top 100, maar wel op de drempel ervan... Dit jaar nomineert Lekker 12 restaurants als Top-100 kandidaten voor volgend jaar. Vorig jaar...
Omzet: €10,6 miljoen (€10,1 mln) ↑5,1% Vestigingen: 1 (1) Fte: 116 Rapportcijfer: 8 Economisch klimaat: 8 Verwachte omzetgroei: -2%
De Utrechtse ondernemingen Brouwerij Oproer en restaurant Karel 5 slaan de handen in één om Utrecht en omstreken te voorzien van een nieuw eigen...
Leo Hollman heeft begin dit jaar het stokje overgenomen van Grand Hotel Karel V, dit jaar op plek 95 van de Horeca Top 100 2018.
Toon Naber heeft na bijna 20 jaar het Utrechtse Grand Hotel Karel V verlaten. Zijn functie van algemeen directeur is overgenomen door Leo Hollman.
Restaurant De Machinist in Rotterdam heeft de hamburgerbattle 2017 gewonnen op het Driessen Food Festival. Er deden twaalf chefs mee. Weten wie? Lees...
Grand hotel Karel V in Utrecht heeft deze week officieel hele reeks renovaties afgerond die in totaal ruim twee jaar heeft geduurd. Ook lanceert het...