
Freek Haverman en Jeroen Balkenende werken aan een comeback van hun krokodel. Deze kroket met frikandelragout werd in 2017 gelanceerd en ging met...
Freek Haverman en Jeroen Balkenende werken aan een comeback van hun krokodel. Deze kroket met frikandelragout werd in 2017 gelanceerd en ging met...
Dat de horeca groeit, is ook te zien aan de bezoekersaantallen van de Horecava die van 9 tot en met 12 januari in de Rai in Amsterdam was. In totaal...
'Bekijk de zaken eens wat vaker door de ogen van iemand met een handicap.' Met dat motto startte staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) op de...
In samenwerking met Melvita en Satelliet zette barista Jeroen Veldkamp op de Horecava een Honinglab neer, een versie van zijn Eindhovense Coffeelab...
Gasten van snackbar Kruimeltje in Krimpen aan den IJssel bestellen geen frietje met mayonaise, maar een frietje kruimelsaus. Eigenaar Gerda de Reus...
De Horecava editie 2017 zit er alweer op. Ook voor snackliefhebbers en frituurprofessionals was er genoeg te zien, proeven en beleven. Snackkoerier...
Op de laatste dag van de Horecava in de Amsterdamse RAI was het op donderdag 12 januari de beurt aan de koks vanaf 25 jaar om te strijden voor de...
Rob Weijers van pannenkoekenrestaurant De Heikamp in Ruurlo heeft donderdag 12 januari op de Horecava het tweejaarlijkse NK Pannenkoekenbakken...
Philip van der Sar, werkzaam bij Stads-Koffyhuis in Delft heeft woensdag met zijn broodje ‘Flipse’ de vakwedstrijd Beste Broodje Lekker Anders...
De Krokodel is deze week officieel gelanceerd op de Horecava en is vanaf februari verkrijgbaar. Maar wat is een krokodel eigenlijk?