Hotelschool The Hague
Muizen of ratten? Zo kun je een knaagdierenplaag voorkomen
Horecaondernemers weten dat het onhygiënisch is. Daarbij is het ook bij wet verboden: plaagdieren op de plek waar gegeten en gedronken wordt. Wat kun je er tegen doen?

Horecaondernemers weten dat het onhygiënisch is. Daarbij is het ook bij wet verboden: plaagdieren op de plek waar gegeten en gedronken wordt. Wat kun je er tegen doen?
GesponsordNaleving van een goede keukenhygiëne is essentieel voor de voedselveiligheid, een optimale gastbeleving en het creëren van een prettige werkplek. Het kiezen van het juiste product en het correct toepassen daarvan zijn cruciaal.

De zon schijnt volop dus de terrassen zitten vol. Goed voor de omzet. Maar niet alle gasten zijn welkom. Zo is er het fruitvliegje.

De Arbeidsinspectie gaat vanaf november extra controleren en zowel aangekondigd als onaangekondigd horecabedrijven bezoeken, aldus Koninklijke Horeca Nederland.

Het Nederlandse leidingwater bevat van nature kalk. In de ene regio is dat slechts een beetje, in de andere regio een boel. Dan spreken we van hard water. Schadelijk voor de gezondheid is kalk niet, maar het is wel slecht voor de professionele vaatwasmachine.

De mug is momenteel een grote bron van ergernis. Misset Horeca geeft tips om de mug zoveel mogelijk bij je gasten vandaan te houden.