Alles over Hygiëne

De koffiewerkplek met espressoapparatuur vóór schoonmaken....

13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden

Door je koffieapparatuur regelmatig en op de juiste wijze schoon te maken, voorkom je hygiëneproblemen en een vervelende bijsmaak aan je koffie.

Zo spoel je hygiënisch glazen in de horeca

Zo spoel je hygiënisch glazen in de horeca

Een goede hygiëne is een van de basisvoorwaarden van een horecabedrijf. Hygiëne moet altijd op orde zijn. Er is een Hygiënecode die van kracht is....

Reiniging vaatwasmachine: Trek er tijd voor uit, het loont

Reiniging vaatwasmachine: Trek er tijd voor uit, het loont

Vaatwasmachines hebben zelf ook regelmatig een flinke poetsbeurt nodig. Voor een goed wasresultaat en om de machine in topconditie te houden, moet er...

9 Tips om muggen te weren tijdens muggenplaag

9 Tips om muggen te weren tijdens muggenplaag

De mug is momenteel een grote bron van ergernis. Er wordt gesteld dat er sprake is van een muggenplaag die veel overlast veroorzaakt. Misset Horeca...

Tips om wespen te weren van het horecaterras

Tips om wespen te weren van het horecaterras

Wespen, ze komen graag af op de zoetigheden op je terras, maar het zijn onaangename bezoekers voor medewerkers en de gasten. Misset Horeca zet een...

Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?

Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?

De vlieg, een ongewenste gast in de horeca. Wat is een goede oplossing tegen al die vliegen? Misset Horeca zette de tips op een rij hoe je ze kan...

Een inspecteur die een checklist afwerkt. (beeld gemaakt met Imagine).

Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?

De afgelopen maanden heeft de NVWA opnieuw inspectieresultaten openbaar gemaakt van horecabedrijven die gecontroleerd zijn. En dat blíjft het...

Een professionele vaatwasmachine ontkalken: zo doe je dat

Een professionele vaatwasmachine ontkalken: zo doe je dat

Het Nederlandse leidingwater bevat van nature kalk. In de ene regio is dat slechts een beetje, in de andere regio een boel. Dan spreken we van hard...

NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren

NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren

Er is een toename in het aantal spoedsluitingen bij bakkers, buurtsupers en horeca. Reden is ernstige overlast van plaagdieren. Dat constateert de...

Dit kun je doen tegen mieren in je horecabedrijf

Dit kun je doen tegen mieren in je horecabedrijf

Een colonne mieren zie je liever niet lopen over je werkbank of in je voorraadkast. Toch komen ze elk seizoen in voorjaar en zomer weer binnen of op...