1. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  2. Advocaat waarschuwt: meldplicht 'ongewoon voorval' bij lekkage koelmachines
  3. Zo spoel je hygiënisch glazen in de horeca
  4. NVWA: Toename spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  5. Terrasmeubilair: tips voor schoonmaak en onderhoud
  6. 13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden
  7. Reiniging vaatwasmachine: Trek er tijd voor uit, het loont
  8. 9 Tips om muggen te weren
  9. Een professionele vaatwasmachine ontkalken: zo doe je dat
  10. NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  11. Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?
  12. Leidingen en biertap reinigen: 'Reinheid zit in de regelmaat'
  13. Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen
  14. Gesponsord'De klant eist dat de hygiëne op orde is'
  15. Interieurtrends 2022: van armleuningen, stoffen op wanden tot kleinere meubels en robots
  1. Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
  2. Ontslag op staande voet 'vieze' kok onterecht
  3. Van der Valk gaat duurzaam schoonmaken
  4. Tarieven NVWA max 1,7 procent omhoog in 2021
  5. A&O Hostels creëert de nieuwe functie Hygiëne Officer
  6. Aquafox: 'Spoelwater doodt 99,99% van het coronavirus'
  7. Luchtzuiveringsapparaat Ozonos
  8. Coronaproof schoonmaken: waar moet je op letten?
  9. NVWA maakt inspectieresultaten horeca per 1 september openbaar
  10. Is glazen spoelen in een spoelbak veilig en hygiënisch?
  11. Angst regeert en houdt horeca in wurggreep
  12. GesponsordIs jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?
  13. Algarve introduceert Clean & Safe-certificaat voor toerisme
  14. Accor en Bureau Veritas lanceren label voor hygiënemaatregelen
  15. De anderhalve-meter-horeca, hoe dan?