Lseven Boxtel
13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden
Door je koffieapparatuur regelmatig en op de juiste wijze schoon te maken, voorkom je hygiëneproblemen en een vervelende bijsmaak aan je koffie.
Door je koffieapparatuur regelmatig en op de juiste wijze schoon te maken, voorkom je hygiëneproblemen en een vervelende bijsmaak aan je koffie.
Een goede hygiëne is een van de basisvoorwaarden van een horecabedrijf. Hygiëne moet altijd op orde zijn. Er is een Hygiënecode die van kracht is....
Vaatwasmachines hebben zelf ook regelmatig een flinke poetsbeurt nodig. Voor een goed wasresultaat en om de machine in topconditie te houden, moet er...
De mug is momenteel een grote bron van ergernis. Er wordt gesteld dat er sprake is van een muggenplaag die veel overlast veroorzaakt. Misset Horeca...
Wespen, ze komen graag af op de zoetigheden op je terras, maar het zijn onaangename bezoekers voor medewerkers en de gasten. Misset Horeca zet een...
De vlieg, een ongewenste gast in de horeca. Wat is een goede oplossing tegen al die vliegen? Misset Horeca zette de tips op een rij hoe je ze kan...
De afgelopen maanden heeft de NVWA opnieuw inspectieresultaten openbaar gemaakt van horecabedrijven die gecontroleerd zijn. En dat blíjft het...
Het Nederlandse leidingwater bevat van nature kalk. In de ene regio is dat slechts een beetje, in de andere regio een boel. Dan spreken we van hard...
Er is een toename in het aantal spoedsluitingen bij bakkers, buurtsupers en horeca. Reden is ernstige overlast van plaagdieren. Dat constateert de...
Een colonne mieren zie je liever niet lopen over je werkbank of in je voorraadkast. Toch komen ze elk seizoen in voorjaar en zomer weer binnen of op...