Jobtimiser
Restaurant Noor* en ijssalon Room Groningen creëren 'sterrenroomijs'
Chefs Marleen en Jeroen Brouwer van Noor ontwikkelden samen met de ijsmakers van Room een bijzonder roomijs van rabarber met rozemarijn.
Chefs Marleen en Jeroen Brouwer van Noor ontwikkelden samen met de ijsmakers van Room een bijzonder roomijs van rabarber met rozemarijn.
Restaurant Noor in Groningen is verkozen tot zevende beste nieuwe toprestaurant van Europa door het invloedrijke Opinionated About Dining (OAD). Het is tevens het enige Nederlandse restaurant dat in de ranglijst van 30 Europese 'Top New Restaurants' staat.
Het onlangs met een Michelinster bekroonde restaurant Noor in Groningen wil eten in een sterrestaurant toegankelijker maken. Daarom geven eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer dit najaar studenten 50 procent korting op de totale rekening. Daarmee hopen ze ook te investeren in potentiele gasten van de toekomst.
Gault&Millau Nederland heeft een update gedaan bij meer dan 100 restaurants en de culinaire gids noteert nog eens 18 nieuwkomers.
Noor zit in de Theresiakapel (1927) in Groningen en is het nieuwe restaurant van Marleen en Jeroen Brouwer, voorheen de eigenaren van ster-restaurant De Loohoeve. Interieur en gerechten bekijken?
Restaurant Noor van Jeroen en Marleen Brouwer is 1 maart 'officieel' geopend door Jonnie & Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle, samen met de burgemeester van Groningen Koen Schuiling en Gemeentesecretaris Christien Bronda.