
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecuerestaurant.
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecuerestaurant.
Godfried van der Lugt van GaultMillau Nederland reageert kort na de gidspresentatie op maandag 2 december 2019 op de nieuwe culinaire gids voor...
In de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam opende op 12 juni BBQ-goeroe Jord Althuizen, samen met zijn Belgische 'BBQ-buddie' Kasper Stuart, de...
Grillmaster en wereldkampioen bbq Jord Althuizen opent samen met de Belgische ondernemer Kasper Stuart een grillrestaurant in Antwerpen. Het...
Frank Hendriks, eigenaar van de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal en Erik Petersen, kok van het Proeflokaal uit Hengelo mogen zich een jaar lang de...
Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke uit Oudenbosch is de winnaar van ‘The Ultimate Bite. Met zijn creatie Broodje 4G wint Van Dongen een budget...
Vijftien chefs uit het hele land strijden op 23 mei om de titel ‘The Ultimate Bite’. Eerder dit jaar werden eigenaren en koks van lunchrooms,...
Na edities in België vond woensdag de eerste Nederlandse 'burger guerilla' van Ellis Gourmet Burger plaats. Niven Kunz en Jord Althuizen trokken...
Jord Althuizen en Niven Kunz kruisen de degens in een Burger Guerilla. De vlees- en barbecuefanaat en de groenteliefhebber zullen beiden proberen de...
The Rough Kitchen opent 1 november haar derde vestiging in de splinternieuwe Yada Yada Market. De nieuwe indoor foodmarket die op die datum haar...