Alles over Kookwedstrijd

Foto: Christian Fielden

Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd

Bistro Two uit Roermond is de winnaar van de Gramona Amuse Wedstrijd. De chef en sommelier wonnen met hun amuse 'Eterna Forrest Bite'.

Thijs Griffioen vertegenwoordigt Nederland bij Arsnova Culinary Prize 2025

Thijs Griffioen vertegenwoordigt Nederland bij Arsnova Culinary Prize 2025

Op 8 oktober 2024 vond de 57e editie van de ArsNova Culinary Prize (voormalig Prix Culinaire 'Le Taittinger') voor Nederland plaats.

Rowin IJsseldijk en Jet Loos

Nederland loopt wildcard Wereldfinale Bocuse d'Or mis

Nederland heeft geen wildcard toegewezen voor de wereldfinale van Bocuse d'Or in Lyon 2025.

Iris van Baar- de Laat van Landgoed Huize Bergen wint Het Glazen Kalf 2024

Iris van Baar- de Laat van Landgoed Huize Bergen wint Het Glazen Kalf 2024

Op Gastvrij Rotterdam werd de wedstrijd Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 gehouden.

Dit zijn de 5 finalisten die gaan strijden om de Gouden Koksmuts

Dit zijn de 5 finalisten die gaan strijden om de Gouden Koksmuts

Op woensdag 26 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de voorronde van de Hanos Gouden Koksmuts plaats. Tien teams streden in twee rondes om een...

Bieko Rindt restaurant De Kleischuur Gouda wint 'Minder Zout, Meer Smaak Award'

Bieko Rindt restaurant De Kleischuur Gouda wint 'Minder Zout, Meer Smaak Award'

Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium gestreden om de 'Minder Zout, Meer Smaak-Award'...

Björn de Waal wint met team Het Arsenaal 1309 Euro-Toques Restaurantprijs

Björn de Waal wint met team Het Arsenaal 1309 Euro-Toques Restaurantprijs

Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de Restaurantprijs 2024.

Jet Loos wint finale Bocuse d'Or, Nederland hoopt op wildcard voor Lyon

Jet Loos wint finale Bocuse d'Or, Nederland hoopt op wildcard voor Lyon

Jet Loos heeft als eerste vrouw de Nederlandse finale van de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d'Or gewonnen op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Ze...

Brandon de Bruin

Souschef Brandon de Bruin van De Kromme Dissel* wint halve finale Benelux van Chef Balfegó 2024

Brandon de Bruin, souschef van sterrestaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, is winnaar geworden van de Benelux halve finale van de Chef Balfegó 2024...

Inschrijving NK De Lekkerste 2025 geopend

Inschrijving NK De Lekkerste 2025 geopend

De inschrijving voor het NK De Lekkerste 2025 is geopend. Het jaarlijkse evenement voor de fast casual branche vindt zoals altijd plaats tijdens de...