Restaurant Capriole Café in Den Haag wordt PuuRR aan de Binck
Capriole Café in Den Haag sluit na acht jaar de deuren. Een restaurant op dezelfde locatie blijft wel bestaan. Op 4 mei heropent in het pand PuuRR...
Capriole Café in Den Haag sluit na acht jaar de deuren. Een restaurant op dezelfde locatie blijft wel bestaan. Op 4 mei heropent in het pand PuuRR...
Ferran Adrià, een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli1846 voor een eenmalig verblijf op Airbnb. Gasten kunnen...
Op Valentijnsdag, 14 februari tovert Eet-Lokaal in Zevenaar het bedrijf om tot First Dates Restaurant 'Date Lokaal'. 'Het idee om op Valentijnsdag...
Kim van Es, eigenaar van Bon Appetit in Rijsbergen is een 'fastservicester' op TikTok. De ondernemer laat op het sociale medium met medewerker Anouk...
Hoe zorg je ervoor dat je horecabedrijf óók een succesvol merk wordt? Hoe profileer je je? Hoe ga je om met de branding en de marketing? Vincent van...
De kersverse winnaar van de Dutch Hotel Award 2023 heeft een bijzondere gastbenadering. Als een van de weinige hotels in Nederland richt De...
Van elke gast is de overnachtingsprijs verzekerde omzet, het is de uitdaging om die gast te verleiden van de kamer af te komen naar de lounge of...
Als startende horecaondernemer moet je bepalen welk soort ondernemer je bent. Een goede mix van de 6 P's wordt essentieel genoemd voor het starten...
Welke kleuren en materialen werken het beste op Instagram en Facebook? Horecaconcept The Avocado Show zocht het uit.
Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...