
Van elke gast is de overnachtingsprijs verzekerde omzet, het is de uitdaging om die gast te verleiden van de kamer af te komen naar de lounge of...
Van elke gast is de overnachtingsprijs verzekerde omzet, het is de uitdaging om die gast te verleiden van de kamer af te komen naar de lounge of...
Als startende horecaondernemer moet je bepalen welk soort ondernemer je bent. Een goede mix van de 6 P’s wordt essentieel genoemd voor het starten...
Welke kleuren en materialen werken het beste op Instagram en Facebook? Horecaconcept The Avocado Show zocht het uit.
Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...
Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten....
De menukaart is je visitekaartje en tegelijkertijd een belangrijke omzetmaker. Redenen om er de juiste aandacht aan te besteden. Maar hoe kun je je...
De technologie van Augmented Reality is niet meer hagelnieuw, toch staat de toepassing van deze techniek nog altijd in de kinderschoenen. Ondernemers...
Dat elk restaurant een website heeft, is net zo logisch als dat elk restaurant een keuken heeft. Maar wordt die website ook gevónden? Om hoger in de...
Nocto heeft een speciale app gelanceerd voor horeca in Rotterdam. Dit platform helpt gebruikers bij het vinden van bars, restaurants en evenementen...
‘Ondernemen is zien wat iedereen ziet en doen wat niemand doet.’ Maar hoe zet je creatieve ideeën goed in? Creatief ondernemer en mede-eigenaar van...