Alles over Marketing

2151109159

Horecamedewerkers bedenken ludieke Valentijns actie: 'Date Lokaal'

Op Valentijnsdag, 14 februari tovert Eet-Lokaal in Zevenaar het bedrijf om tot First Dates Restaurant 'Date Lokaal'. 'Het idee om op Valentijnsdag...

10 TikTok tips voor horecaondernemers: 'Irritatie is een goede inspiratiebron'

10 TikTok tips voor horecaondernemers: 'Irritatie is een goede inspiratiebron'

Kim van Es, eigenaar van Bon Appetit in Rijsbergen is een 'fastservicester' op TikTok. De ondernemer laat op het sociale medium met medewerker Anouk...

Restaurant Selva in Amsterdam

Is jouw horecazaak ook een sterk merk? Deze vijf bedrijven hebben het voor elkaar

Hoe zorg je ervoor dat je horecabedrijf óók een succesvol merk wordt? Hoe profileer je je? Hoe ga je om met de branding en de marketing? Vincent van...

Gaat 'adults only' een trend worden in de Nederlandse hotelwereld?

Gaat 'adults only' een trend worden in de Nederlandse hotelwereld?

De kersverse winnaar van de Dutch Hotel Award 2023 heeft een bijzondere gastbenadering. Als een van de weinige hotels in Nederland richt De...

Fietsen in de lobby van Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Vier manieren om gasten langer in je lobby te laten verblijven

Van elke gast is de overnachtingsprijs verzekerde omzet, het is de uitdaging om die gast te verleiden van de kamer af te komen naar de lounge of...

Wat zijn de 6 P's in de horeca?

Wat zijn de 6 P's in de horeca?

Als startende horecaondernemer moet je bepalen welk soort ondernemer je bent. Een goede mix van de 6 P's wordt essentieel genoemd voor het starten...

The Avocado Show: tips voor social media marketing

The Avocado Show: tips voor social media marketing

Welke kleuren en materialen werken het beste op Instagram en Facebook? Horecaconcept The Avocado Show zocht het uit.

Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties

Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties

Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...

Instagrammable spot The Streetfoodclub in Breda. Foto: Victor van Leeuwen

Hoe kun je je als horecabedrijf online én offline goed presenteren?

Sfeer en decoratie-expert Frans Beekwilder en stylist en ontwerper Marleen Veenhuis geven handvatten om je zaak op een unieke manier te presenteren.

Bereik online meer gasten met goede SEO-strategie

Bereik online meer gasten met goede SEO-strategie

Dat elk restaurant een website heeft, is net zo logisch als dat elk restaurant een keuken heeft. Maar wordt die website ook gevónden? Om hoger in de...