FreshRecruitment
Ontbijten op het terras is goud waard bij strandpaviljoen Zand
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
Sense Restaurant* van patron-cuisinier Dennis Middeldorp verhuist naar Vught.
Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.
Na bijna 3 jaar zit de taak er voor Margot Janse op bij SAAM en trekken chef-kok Jasper Hermans en maître sommelier Bjorn van Aalst samen de kar. Met nog steeds een keuken van enkel Hollandse producten met een Zuid-Afrikaanse twist.
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Frietjes, pannenkoeken of een pizza blijven populair in het kindermenu. Maar ook de kleinste gasten willen bij een restaurantbezoek wat te kiezen hebben. 'Ouders willen geen zeurende kinderen aan tafel, daar liggen óók kansen.'