1. Esmee Grimminck is de eerste afgestudeerde plant-based chef van Nederland
  2. Alles wat je moet weten over friet
  3. De inkoop van vis kan tot kopzorgen leiden: zo pakken deze ondernemers het aan
  4. Dutch Cuisine is klaar met de vrijblijvendheid: 'Iedereen mag meedoen, maar we gaan wél meten'
  5. Inspiratie voor het kindermenu: 5 ondernemers over hun aanpak
  6. Curio en Gijs Kemmeren starten 15-weekse opleiding plant-based koken
  7. De Rozario doopt zijn restaurant tijdelijk om tot Lotus: chef broedt ondertussen op nieuw concept
  8. Hoe laat je de gast kiezen voor vegetarische optie? 'Je kunt gedrag subtiel beïnvloeden'
  9. Samsung en Restaurant Europa lanceren innovatieve fine dining-ervaring
  10. Slimme samenwerking tussen horeca in Nijmeegse Bloemerstraat
  11. Nederlanders spenderen jaarlijks bijna twee miljard euro in grote fastfoodketens
  12. Sebastiaan Pals nieuwe chef-kok Landgoed de Uitkijk
  13. The White Room* voor een avond omgedoopt tot Michelinfestival: 36 sterren op één locatie
  14. Oma's Soep en 100 restaurants strijden tegen eenzaamheid
  15. Derde editie van Chefs Jam komt eraan, met topteams en culinaire zwaargewichten in de jury
  1. Restaurant Peking te koop na mislukte zoektocht (Chinese) koks
  2. Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo belangrijk'
  3. Inschrijving van start voorronde Gouden Koksmuts
  4. Biodiversiteit op je Bord zet vogelvriendelijk rundvlees op de (menu)kaart in Zuid-Holland
  5. Arnhemse horeca bundelt krachten tegen voedselverspilling
  6. 6 tips voor het maken van een goede menukaart
  7. Ontbijten op het terras is goud waard bij strandpaviljoen Zand
  8. Sense Restaurant* verhuist naar Villa Bleijenburg in Vught
  9. Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven
  10. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  11. Margot Janse vertrekt bij SAAM restaurant
  12. KHN-voorzitter Marije Vuik: 'Duurzaam ondernemen is smaakvol en slim ondernemen'
  13. Is het klassieke kindermenu nog van deze tijd? 'Er liggen kansen voor de horeca'
  14. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  15. Biodiversiteit op je Bord breidt uit: Steeds meer producenten sluiten zich aan