Lumière Maastricht
Curio en Gijs Kemmeren starten 15-weekse opleiding plant-based koken
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
Chef en ondernemer Jermain De Rozario doopt zijn fine dining-restaurant De Rozario in de zomermaanden om tot Lotus Helmond. Ondertussen werkt hij op de achtergrond ook aan een nieuw concept voor de toekomst.
Vegetarische gerechten zijn klimaatvriendelijker en bovendien inkooptechnisch vaak interessant. Hoe zorg je er dan voor dat gasten juist daarvoor kiezen? 'Je kunt het gedrag van de gast subtiel beïnvloeden.'
Technologische verfijning vertaald naar culinaire creativiteit in unieke 10-gangen dinerserie, dat gebeurt in Amsterdam.
Wat doe je als je een goed lopende horecazaak hebt, maar niet wil of kan investeren in een dure chef-kok? PAAK Vinyl Bar in Nijmegen heeft de oplossing.
Nederlanders geven jaarlijks 1,9 miljard euro uit bij de grootste fastfoodketens in Nederland.