1. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  2. Biodiversiteit op je Bord breidt uit: Steeds meer producenten sluiten zich aan
  3. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?
  4. Yuri Wiesen* introduceert 'casual à la carte': 'Gasten willen geen uren aan tafel zitten'
  5. Restaurant Judith in Kasteel Engelenburg: 'Moderne interpretatie van klassieke smaken
  6. Modern uit eten bij Nevel in Den Bosch: Waar groenten schitteren en bier verrast
  7. 16x nieuwe vega(n) innovaties: van borrelsnacks tot à la carte visvervangers
  8. Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?
  9. Bistronoom in Woerden heropent na complete make-over
  10. FSIN: 'Besteding aan ontbijt buitenshuis is zes jaar tijd verdubbeld'
  11. 117 menukaarten van sterrenzaken onder de loep: deze producten zien we het allervaakst
  12. Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
  13. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  14. Nederland wint goud en plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge in 2026
  15. GesponsordVerleid gasten tot het nemen van een dessert
  1. 11-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie
  2. Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?
  3. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  4. De Jonge Chef van het Jaar Gault&Millau staat in de keuken van Merlet
  5. Dit zijn de winnaars van de Gault&Millau Awards 2025
  6. Dit is de New Chef on the Block 2025 van Gault&Millau 2025
  7. Dit is hét Aziatisch Restaurant van het Jaar bij Gault&Millau
  8. Bistronoom van het Jaar Gault&Millau is te vinden in Scheveningen
  9. Award Groenterestaurant van het Jaar is voor groenterestaurant Vannu
  10. Dit Amsterdamse restaurant is Mediterraan Restaurant van het Jaar van Gault&Millau
  11. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe: inspecteurs naar stad, wadden en zuiden
  12. GesponsordDe nieuwe Debic Cheesecake 'van taart tot in een glaasje'
  13. Voor deze bedragen staat carpaccio op de kaart in 15 Nederlandse steden
  14. Won Yip opent Gastropub Rokin 85 in hartje Amsterdam
  15. GesponsordDe onderscheidende kwaliteit van Irish Grass Fed Beef