1. Sebastiaan Pals nieuwe chef-kok Landgoed de Uitkijk
  2. The White Room* voor een avond omgedoopt tot Michelinfestival: 36 sterren op één locatie
  3. Oma's Soep en 100 restaurants strijden tegen eenzaamheid
  4. Derde editie van Chefs Jam komt eraan, met topteams en culinaire zwaargewichten in de jury
  5. Restaurant Peking te koop na mislukte zoektocht (Chinese) koks
  6. Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo belangrijk'
  7. Inschrijving van start voorronde Gouden Koksmuts
  8. Biodiversiteit op je Bord zet vogelvriendelijk rundvlees op de (menu)kaart in Zuid-Holland
  9. Arnhemse horeca bundelt krachten tegen voedselverspilling
  10. 6 tips voor het maken van een goede menukaart
  11. Ontbijten op het terras is goud waard bij strandpaviljoen Zand
  12. Sense Restaurant* verhuist naar Villa Bleijenburg in Vught
  13. Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven
  14. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  15. Margot Janse vertrekt bij SAAM restaurant
  1. KHN-voorzitter Marije Vuik: 'Duurzaam ondernemen is smaakvol en slim ondernemen'
  2. Is het klassieke kindermenu nog van deze tijd? 'Er liggen kansen voor de horeca'
  3. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  4. Biodiversiteit op je Bord breidt uit: Steeds meer producenten sluiten zich aan
  5. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?
  6. Yuri Wiesen* introduceert 'casual à la carte': 'Gasten willen geen uren aan tafel zitten'
  7. Restaurant Judith in Kasteel Engelenburg: 'Moderne interpretatie van klassieke smaken
  8. Modern uit eten bij Nevel in Den Bosch: Waar groenten schitteren en bier verrast
  9. 16x nieuwe vega(n) innovaties: van borrelsnacks tot à la carte visvervangers
  10. Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?
  11. Bistronoom in Woerden heropent na complete make-over
  12. FSIN: 'Besteding aan ontbijt buitenshuis is zes jaar tijd verdubbeld'
  13. 117 menukaarten van sterrenzaken onder de loep: deze producten zien we het allervaakst
  14. Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
  15. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt