Jobtimiser
Momo Restaurant, Bar & Lounge introduceert 'Momo Cha'
Momo Restaurant, Bar & lounge in Amsterdam introduceert een nieuwe culinaire beleving: Momo Cha, een bijzondere Afternoon Tea.
Momo Restaurant, Bar & lounge in Amsterdam introduceert een nieuwe culinaire beleving: Momo Cha, een bijzondere Afternoon Tea.
Maikel van Veen is de nieuwe chef-kok van restaurant Ovum in Grave.
De beroemde Heineken Hoek aan het Leidseplein in Amsterdam gooit het over een andere boeg.
Wat bestellen horecabezoekers in Nederland anno 2025, en hoe denken ze over gedeelde gerechten, portiegroottes en menu-aanbiedingen? Uit een grootschalig consumentenonderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed onder horecabezoekers blijkt dat het eetgedrag wordt gekenmerkt door een interessante mix van traditie, persoonlijke voorkeur en interesse in vernieuwing.
Vandaag begint de Verspillingsvrije Week van Samen Tegen Voedselverspilling. Ook de horeca kan haar steentje bijdragen vindt Marijke Vuik, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland.
De inschrijving voor het NK De Lekkerste 2026 is officieel geopend. Het jaarlijkse topevenement voor de fast casual branche vindt plaats tijdens de Horecava.