Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Personeel arbeidsvoorwaarden

  • Personeel loongisteren

    Horecalonen flink gestegen: keukenhulpen en kelners maken grootste sprong

    Horecapersoneel zag de afgelopen tien jaar opvallend sterke loonstijgingen. Maar schijn bedriegt.

  • Personeel contracten en cao6 aug. 25

    Cao horeca 2025-2026 algemeen verbindend verklaard

    De cao horeca 2025-2026 is officieel algemeen verbindend verklaard door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarmee geldt de cao vanaf 2 augustus 2025 voor bijna alle horecabedrijven in Nederland die personeel in dienst hebben.

  • Personeel contracten en cao10 jul. 25

    International Hotel Capital Partners maakt dromen waar met bucketlist-programma

    International Hotel Capital Partners (IHCP) maakt dromen van werknemers waar.

  • Personeel arbeidsvoorwaarden10 jul. 25

    Loyaliteitsverlof in de horeca, hoe zit dat?

    Vanaf 2025 is in de nieuwe Horeca-cao het loyaliteitsverlof opgenomen. Dat betekent dat horecawerknemers die 10 jaar of langer bij dezelfde werkgever in dienst zijn, recht hebben op extra vakantie-uren.

  • Restaurant6 jun. 25

    Gesloten op zaterdag en zondag: 'Als je hier werkt, heb je in het weekeinde vrij'

    In het weekeinde hangen gasten met de benen buiten in veel restaurants, terwijl het op werkdagen regelmatig lastig is tafels gevuld te krijgen. Toch zijn er ondernemers die hun zaak op zaterdag en zondag gesloten houden.

  • Personeel loon2 mei 25

    Minimumloon stijgt per 1 juli met 2,42 procent

    Per 1 juli gaan de minimumlonen met 2,42 procent omhoog.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Arbeidsinspectie controleert en beboet horecaondernemers vaker
  2. Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
  3. Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening
  4. Hoe zit het met overwerken in de horeca volgens de nieuwe horeca cao?
  5. Handhaving schijnzelfstandigheid raakt niet alleen zzp'ers: werkgevers kunnen naheffingen krijgen
  6. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  7. Nieuwe Horeca-cao definitief vastgesteld
  8. Horeca-cao moet zorgen voor eerlijk speelveld binnen de sector
  1. Ter:Govw hamert op goede sfeer: 'Wij drukken echt geen zes gangen in iemands gezicht'
  2. Horecamedewerkers in vaste dienst jaloers op zzp'ers
  3. Cao horeca 2024 algemeen verbindend verklaard
  4. Temper krijgt gelijk in rechtbank: werkenden in horeca zijn zzp'ers
  5. Nieuwe Winkel** biedt hulp bij stoppen met roken: longarts deelt tips
  6. Hoe staat het ervoor met de nieuwe pensioenregeling voor de horeca?
  7. Hoe gebruik je als ondernemer de werkkostenregeling (WKR)?
  8. Flexibiliteit in arbeidscontracten verder aan banden: nul-urencontracten verdwijnen
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen