Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Personeel arbeidsvoorwaarden

  • Restaurant6 jun. 25

    Gesloten op zaterdag en zondag: 'Als je hier werkt, heb je in het weekeinde vrij'

    In het weekeinde hangen gasten met de benen buiten in veel restaurants, terwijl het op werkdagen regelmatig lastig is tafels gevuld te krijgen. Toch zijn er ondernemers die hun zaak op zaterdag en zondag gesloten houden.

  • Personeel loon2 mei 25

    Minimumloon stijgt per 1 juli met 2,42 procent

    Per 1 juli gaan de minimumlonen met 2,42 procent omhoog.

  • Wetgeving5 mrt. 25

    Arbeidsinspectie controleert en beboet horecaondernemers vaker

    Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, ziet een toename van controle en boeteoplegging door de Arbeidsinspectie bij horecaondernemers.

  • Personeel arbeidsvoorwaarden15 jan. 25

    Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'

    Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava krijgen horecaondernemers praktische handvatten om teams beter te laten presteren.

  • Personeel contracten en cao7 jan. 25

    Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening

    KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026.

  • Personeel arbeidsvoorwaarden1 jan. 25

    Hoe zit het met overwerken in de horeca volgens de nieuwe horeca cao?

    Het kan voorkomen dat je medewerkers hebt verzocht meer werkzaamheden te verrichten dan afgesproken. Er is dan sprake van overwerk.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Handhaving schijnzelfstandigheid raakt niet alleen zzp'ers: werkgevers kunnen naheffingen krijgen
  2. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  3. Nieuwe Horeca-cao definitief vastgesteld
  4. Horeca-cao moet zorgen voor eerlijk speelveld binnen de sector
  5. Ter:Govw hamert op goede sfeer: 'Wij drukken echt geen zes gangen in iemands gezicht'
  6. Horecamedewerkers in vaste dienst jaloers op zzp'ers
  1. Cao horeca 2024 algemeen verbindend verklaard
  2. Temper krijgt gelijk in rechtbank: werkenden in horeca zijn zzp'ers
  3. Nieuwe Winkel** biedt hulp bij stoppen met roken: longarts deelt tips
  4. Hoe staat het ervoor met de nieuwe pensioenregeling voor de horeca?
  5. Hoe gebruik je als ondernemer de werkkostenregeling (WKR)?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen