Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Pricing

  • Menukaart prijsbepaling27 aug. 24

    Vijftig procent korting op fine dining moet nieuwe generatie lokken tijdens Jongerenweek

    Vijftig procent korting voor jongeren op de menuprijs in 41 restaurants. Met die actie wil JRE-Nederland een nieuwe generatie laten kennismaken met fine dining in een ontspannen sfeer.

  • Menukaart prijsbepaling22 aug. 24

    Restaurant in Oostenrijk rekent 8 euro voor een leeg bord

    Een restaurant in Oostenrijk is het middelpunt van een rel op sociale media. De eetgelegenheid rekent namelijk 8 euro voor een leeg bord. Let wel, het extra bord wordt slechts in rekening gebracht omdat gasten een gerecht willen delen.

  • Marketing25 jul. 24

    Merchandise: iets voor jouw horecazaak?

    Merchandise branding is een marketingtool die bands en filmproducenten al jaar en dag omarmen. Maar succesvolle merchandise is niet alleen weggelegd voor de Metallica's en Harry Potter's van deze wereld.

  • Financieel gezond28 jun. 24

    ING verwacht volumegroei in de horeca van 2 procent, vooral door prijsstijging

    Dit jaar doet de consument het naar verwachting wat rustiger aan qua bezoek aan de horeca. Dat komt door lage economische groei, een licht oplopende werkloosheid, een aanhoudend laag consumentenvertrouwen. Dat stellen economen van ING Research.

  • Ron Blaauw29 mei 24

    Ron Blaauw heeft met betaalbare gerechten goedkoopste sterrenrestaurant van Nederland

    Buikpijn kreeg chef Ron Blaauw ervan. Als een gezin uiteten wil, is het bij een gemiddelde bistro al snel 350 euro kwijt. Uitgaven die - door dure boodschappen, hoge brandstofprijzen en flinke energierekeningen - voor steeds minder mensen zijn weggelegd. Dat moet anders, vindt de chef-kok.

  • Omzet30 apr. 24

    Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'

    De verkoop radicaal verhogen. Welke ondernemer wil dat nou niet? Horeca-adviseur Franck Evers belooft 46 procent meer omzet in 10 weken tijd. Op verzoek ging hij aan de slag bij Restaurant & Hotel Spa Savarin. 'We zien na vier weken al verschil.'

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Horeca verhoogde prijzen in eerste kwartaal met gemiddeld 6 procent
  2. Prijsgedoe in de horeca tegen zere been Haagse ondernemer: 'Waarom vergelijken?'
  3. Pionieren met échte prijzen in de horeca: wat levert het op?
  4. Tegen de stroom in: restaurant verláágt prijzen om bezettingsgraad te verhogen
  5. Nelson Tanate, headchef De Librije***: 'Ook wij moeten nadenken over pricing en zorgen voor onze medewerkers'
  6. Kwart horeca doet aan krimpflatie op het bord: zelfde of hogere prijs, kleinere porties
  7. Kleinere porties, dezelfde prijzen: hoe gaat horeca om met het fenomeen 'krimpflatie'?
  1. The Harbour Club gaat dynamische prijsstrategie toepassen
  2. Het Koffiehuis zet de échte prijs van koffie op de kaart
  3. De Saté Index: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?
  4. Frites Affairs 2.0: Meer aandacht voor snelheid, assortiment en prijsperceptie
  5. 'Creëer bewustwording voor verborgen kosten met échte prijs op je menukaart'
  6. Kerstmenu restaurants: 'Slim inkopen, prijsafspraken maken, en calculeren'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen