Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Starter pand

  • Starter pand14 jul. 25

    Waar moet je op letten bij de overname van een horecabedrijf?

    Bij de overname van een horecabedrijf komt veel kijken. Wat is bijvoorbeeld een mondelinge overeenkomst waard? We zetten de grootste valkuilen op een rij. Plus een handige checklist voor iedereen die een bedrijf wil kopen.

  • Starter pand14 feb. 25

    Checklist voor het kopen van een horecabedrijf

    Ter overname aangeboden: een horecabedrijf. Je ziet de advertenties regelmatig voorbij komen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een horecabedrijf wilt overnemen?

  • Djailany van de Laarschot van Nastrium
    Restaurant11 nov. 24

    Nastrium verhuist minimaal voor half jaar; Van de Laarschot opent óók tweede zaak Margaux

    Restaurant Nastrium verhuist voor minimaal een half jaar naar Eindhoven. Ook opent chef en ondernemer Djailany van de Laarschot binnenkort een tweede zaak in Helmond, waarmee hij op jacht gaat naar een Bib Gourmand.

  • Van der Valk11 nov. 24

    Eerste paal Valk Exclusief hotel Leiden-Oegstgeest geslagen

    Van der Valk Exclusief gaat beginnen aan de bouw van een nieuw, duurzaam hotel in Leiden aan de snelweg knooppunt Leiden-West.

  • The Jane in Antwerpen
    Nick Bril18 okt. 24

    Nick Bril verhuist met The Jane, huur zou 23.000 euro per maand bedragen

    De Nederlandse chefkok Nick Bril gaat verhuizen met zijn tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Het restaurant, gevestigd in een kapel, trekt weg uit 't Groen Kwartier en moet elders heropenen in de stad. Volgens Belgische media speelt de hoge huurprijs een rol bij die beslissing.

  • Loetje3 okt. 24

    Loetje Breukelen heropent deuren zeven maanden na brand

    Na een sluiting van ruim zeven maanden heropent Loetje in Breukelen eind deze maand op 24 oktober weer de deuren.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Zo pas je jouw huurcontract aan in jouw voordeel
  2. Ondernemers achter de DeDakkas openen nu Kastan in Hoofddorp
  3. Jan Smink* zet ambities kracht bij op nieuwe droomlocatie
  4. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in april
  5. Ondernemersverenigingen introduceren model-huurcontract dat beter zorgt voor huurders
  6. Horecamakelaars: Steeds meer horeca te koop
  7. Funda: meer interesse in kantoorruimtes, minder in horecalocaties
  8. Funda: weer meer interesse voor horecapanden
  9. Van de Weerd: 'Recordaantal overnames horecabedrijven in 2021'
  10. Tips en tricks over corona-huurafspraken voor horecabedrijven
  11. Horecaondernemers kunnen aanspraak maken op huurprijsvermindering
  1. Stand van zaken jurisprudentie huurkorting in coronacrisis
  2. 'Huurprijsvermindering wegens onvoorziene omstandigheden kansrijk'
  3. Adhoc: 'Er leven misverstanden over drukte bij horecamakelaars'
  4. Overname grand-café Public emotioneel proces
  5. Brandschade in je restaurant? Voorkom dat je je zaak moet sluiten
  6. De vriendenfirma: Johanneke, Guillaume en Freek
  7. Van gevangenis naar hotel: herbestemming wat komt erbij kijken?
  8. De wet: Vergelijking panden gaat vaak mank. Huur omhoog?
  9. Wat kun je doen bij gebreken aan het huurpand?
  10. Benchmark cafés/restaurants: de ideale huurprijs
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen