Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Tafelaankleding

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Tafelaankleding17 nov. 25

    Gesponsord Hygiënisch, duurzaam en praktisch: airlaid servetten

    Een mooi gedekte tafel is hét visitekaartje van elke horecazaak. Servetten spelen daarin een grotere rol dan vaak gedacht wordt: ze dragen bij aan sfeer, comfort en hygiëne. Airlaid servetten zijn het alternatief voor linnen waar luxe, gemak én duurzaamheid samenkomen.

  • Kerst28 okt. 25

    Tips en trends voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'

    De feestdagen bieden horecazaken de perfecte gelegenheid om een warme, uitnodigende sfeer te creëren en gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Door de juiste kerstversiering en -aankleding kunnen horecazaken zich onderscheiden en extra bezoekers aantrekken. Hier zijn de belangrijkste trends en adviezen van experts om het maximale uit je kerstdecoratie te halen.

  • Tafelaankleding21 dec. 23

    Servetten vouwen: 12 praktische voorbeelden

    Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het veel tijd kost? Deze vijftien voorbeelden laten zien hoe je de servetten moet vouwen. Ter inspiratie.

  • Raymond Dijkstra, Erik Piket (key-accountmanagers Facility Trade Group) met Stephanie Nunes Querido, hotelmanager bij Restaurant & Hotel Spa Savarin in Rijswijk. Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content1 nov. 23

    Gesponsord Facility Trade Group biedt alles voor een sfeervolle kerstbeleving

    Samenzijn is dit jaar dé grote trend voor de feestdagen. Daarbij wordt de traditionele kerstsfeer omarmd. Dat maakt een sfeervolle tafelaankleding en verlichting belangrijker dan ooit, benadrukken Erik Piket en Raymond Dijkstra, accountmanagers van Facility Trade Group. 'Met kleine toevoegingen, zoals sfeervolle servetten en tafellakens met kerstdessin en mooie verlichting, kun je volop warmte creëren, zodat gasten in de juiste sfeer worden gebracht.'

  • Tafelaankleding11 jan. 23

    Horecava 2023: dé trends in servies en tafelaankleding

    Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11 trends op een rij.

  • Kerst10 nov. 22

    Hotel Hoog Holten omgetoverd tot kersthotel

    Hotel Hoog Holten heeft de zaak volledig ondergedompeld in kerstsferen. De afgelopen 2 jaar konden gasten (en medewerkers) niet genieten van de Disney-achtige taferelen vanwege de coronacrisis.

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Herfsttrends voor op tafel: 'Vintage en kleur voeren boventoon'
  2. Bolsius Professional introduceert refill-kaarsconcept StylEco
  3. Menno Post: leer in plaats van linnen op tafel
  4. Clemens Schalkwijk geeft klassieke tafelbereidingen nieuw elan
  5. Duni dekt de tafel van de toekomst
  6. Bender gaat door met failliet Olivier Horeca
  7. Smartphone-vrij dineren dankzij slim tafelkleed
  8. Duurzame disposables: composteerbaar bestek en placemats van gras
  9. Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018
  10. 'Kleur servet beïnvloedt smaakbeleving gerecht'
  11. Vier sfeer- en interieurtrends voor komend najaar
  12. Zeven terrastips: zo maak je optimaal gebruik van het terras
  13. Restaurant The Park viert Week van de Fantasie
  14. Trends in tafelaankleding: duurzaamheid, thuisgevoel en gemak
  15. Tafelaankleding en sfeer: kleur bekennen
  1. 'Impact kleurgebruik in restaurants onderschat'
  2. Tafelaankleding in de horeca: 10 trends
  3. GaultMillau 2015: La Rive heeft beste wijnkaart
  4. Tafelaankleding: 8 trends voor de gedekte tafel
  5. Tafelaankleding 2015: wit voert boventoon
  6. Boels opent vestiging voor catering
  7. Nieuwe verpakkingen McDonald's met QR-code voor extra info
  8. Voorjaar op tafel
  9. Rel om placemats in politiekantine
  10. Mercure wil hip imago met Cultuurprijs
  11. Calorieën op Subway-menuborden
  12. Barbara de Loor gastvrouw Eurest
  13. Sfeervol tafelpapier met korting
  14. Center Parcs geeft eetles aan kinderen
  15. Tafelaankleding
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen