Alles over Tafelaankleding

Tips en inspiratie voor een vrolijk Pasen in de horeca
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten. Tijdens Pasen wordt steeds...

Horecava 2023: dé trends in servies en tafelaankleding
Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11...

Servetten vouwen: 15 praktische voorbeelden
Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...

Hotel Hoog Holten omgetoverd tot kersthotel
Hotel Hoog Holten heeft de zaak volledig ondergedompeld in kerstsferen. De afgelopen 2 jaar konden gasten (en medewerkers) niet genieten van de...

Hoe kun je je als horecabedrijf online én offline goed presenteren?
Sfeer en decoratie-expert Frans Beekwilder en stylist en ontwerper Marleen Veenhuis geven handvatten om je zaak op een unieke manier te presenteren.

Herfsttrends voor op tafel: 'Vintage en kleur voeren boventoon'
Horecaondernemingen doen er alles aan om hun gasten te blijven verassen. De totale beleving speelt vaker een rol bij alle keuzes die de ondernemers...

Bolsius Professional introduceert refill-kaarsconcept StylEco
Bolsius Professional uit Schijndel introduceert in september 2022 StylEco. Dit is het eerste refill-kaarsconcept voor de horeca waarbij de kaars...

Menno Post: leer in plaats van linnen op tafel
Sinds kort ligt er geen linnen meer op tafel bij sterrestaurant Olivijn in Haarlem van Menno Post en Saskia de Wal, maar leer. 'Het is mooi,...

Clemens Schalkwijk geeft klassieke tafelbereidingen nieuw elan
Gastvrijheidscoach Clemens Schalkwijk lanceert op 1 maart aanstaande Tafelbereidingen.nl. Daarmee wil hij het klassieke vakmanschap van het bereiden...

Duni dekt de tafel van de toekomst
Duni lanceert producten in innovatieve, volledig hernieuwbare materialen op basis van voedselafval die jezelf kunt composteren. Ook in een circulaire...