ArtikelRestaurantIJzeren Man: Logistieke uitdagingen met 1200 terrasplaatsen De expertise van een projectontwikkelaar, die van een horecaondernemer én enkele miljoenen aan investering zorgden voor een prachtige make-over van...
ArtikelRestaurantMet deze 11 tips haal je nog meer omzet uit je terras Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Elf...
ArtikelRestaurantDe nieuwste terrasoverkappingen van 2022 Overkappingen voor het horecaterras zijn in er allerlei uitvoering, vormen en maten. De één legt de focus op ventilatie, de andere op een jaarrond...
ArtikelRestaurantZo trekt Baai Breda jaarrond gasten naar het terras Hoe kan je gasten verleiden het jaarrond naar je horecazaak te komen als je er compleet afhankelijk bent van het terras? We vroegen het de eigenaar...
ArtikelCaféMet deze aanpassingen openden horecaondernemers het terras Ondanks het matige weer, heeft het gros van de horecaondernemers het terras geopend. Veel ondernemers zien het vooral als een goede manier om het...
ArtikelHorecaTips om je terras coronaproof te maken met parasols Het is lastig anticiperen op de toekomst, maar dat u zo snel mogelijk zo veel mogelijk gasten op een veilige manier wilt ontvangen; dat is één ding...
ArtikelHorecaEdwin Wilbrink koos voor glas: 'Buiten is het nieuwe binnen' Gasten eten en drinken graag buiten, het liefst het hele jaar door. Horecaondernemers die deze trend omarmen en investeren in een terras dat 365...
ArtikelCaféTerrasinnovaties 2021: van stoelen tot terrasoverkappingen Buitenbeleving wordt belangrijker dan ooit. Flexibel en comfort zijn de trends voor 2021 als het gaat om terrasmeubilair en aankleding. Terrasstoelen...
fotoreportageRestaurantBinnenkijken bij De Fazant in Ulvenhout: brasserie met buitenrestaurant De Fazant in Ulvenhout van Patrick van Asch onderging een restyling waarbij het ontwerp geïnspireerd is op de groene omgeving. Ook het terras kreeg...
ArtikelRestaurantTerrasseizoen 2021: Buitenleven, comfort en flexibiliteit zijn de kernwoorden Het coronavirus zorgt voor grote veranderingen in de horeca en buiten zal hierbij het toverwoord zijn. Buitenleven en -beleving wordt in de horeca...