Lseven Boxtel
Hoe ga je om met een overval: 'Probeer de rust te bewaren'
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Koen Hoeben zijn tips over hoe om te gaan met een overval en de nasleep daarvan.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Koen Hoeben zijn tips over hoe om te gaan met een overval en de nasleep daarvan.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...
Veganistisch restaurant Gare du Nord in Rotterdam-Noord sluit noodgedwongen de deuren. Kortgezegd is de eigenaar het ondernemen onmogelijk gemaakt...
Horecaondernemer Hendrik Karabagias van Las Rosas in Zwolle pleit voor de komst van een susteam. Een groep particuliere beveiligers die op drukke...
Bloedirritant en weinig tegen te doen: notoire overlastgevers in de horeca. Een paardenmiddel is de collectieve horecaontzegging (CHO). Met de...
Restaurant The Lemon Tree in Deventer had bijna 70.000 volgers op Instagram, totdat het account werd gehackt door cybercriminelen. Eigenaar Valentijn...
Recentelijke incidenten zoals accubranden in hotels in Winterswijk en Steenwijk, en in een grote fietsenstalling, hebben de risico's van lithium-ion...
Als horecaondernemer weet je hoe waardevol jouw medewerkers zijn voor het succes van je bedrijf. Daarom wil je ze beschermen tegen ongevallen, ziekte...
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voert onaangekondigde inspecties uit bij horecabedrijven, om vast te stellen of er hygiënisch wordt...
Het aantal hacks waarbij zogeheten 'social engineering' wordt gebruikt om informatie los te peuteren, is de laatste jaren geëxplodeerd, zien cyber...