Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Winter

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Recepten9 sep. 25

    Gesponsord Chocomel x Monin: Een winter vol warme inspiratie

    Warme dranken zijn allang niet meer alleen functioneel. Gasten verwachten niet alleen kwaliteit, maar ook iets bijzonders - zeker in de wintermaanden. Chocomel en Monin herkennen elkaar daarin als vanzelfsprekende partners: beide geliefd bij horecaprofessional én gast, breed beschikbaar en continu bezig met innovatie. Deze winter lanceren de merken samen een reeks creatieve recepten voor warme dranken binnen de categorie Chocolade.

  • Winterterras19 nov. 24

    Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

    Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.

  • Winter25 okt. 24

    Binnenkijken bij Kraantje Lek Winterlodge

    Het Tuighuis, gelegen naast de speeltuin bij Kraantje Lek in Overveen, heeft een metamorfose ondergaan.

  • Koffiekaart24 okt. 24

    36x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen

    Op koude herfst- en winterdagen kun je gasten verrassen en verleiden met winterse koffies.

  • Winter22 okt. 24

    Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken

    QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals, presenteert de wintertrends van 2024.

  • Koffiekaart18 okt. 22

    Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras

    Winterdranken waarmee je kunt scoren op het terras? Misset Horeca ging op zoek naar hoe je je op het winterterras kan onderscheiden.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Bockbier en winterbier: de ideale spijsbegeleiders
  2. Wintercocktails en -dranken: inspiratie voor de koude maanden
  1. Variaties van stoofgerechten: met kerrie, chocolade of kokos
  2. Verrassende stoofgerechten: recepten van chef-koks
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen