FreshRecruitment
Jelle van Ravenstein nieuwe sommelier Restaurant Wolfslaar*
Sterrestaurant Wolfslaar verwelkomt Jelle van Ravenstein als nieuwe sommelier. Op 25-jarige leeftijd neemt hij de leiding over de uitgebreide wijnkaart van het restaurant.
Sterrestaurant Wolfslaar verwelkomt Jelle van Ravenstein als nieuwe sommelier. Op 25-jarige leeftijd neemt hij de leiding over de uitgebreide wijnkaart van het restaurant.
Het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wolfslaar heeft sinds vorig jaar een andere eigenaar en is weer opnieuw op de kaart gezet.
Sterrestaurant Wolfslaar in Breda is overgenomen. Een stille investeerder heeft het restaurant op Landgoed Wolfslaar gekocht. Voor het team aan medewerkers en chef-kok Maarten Camps heeft de overname geen gevolgen.
Ton Pinxten, voormalig exploitant van Landhuis Wolfslaar en Wolfslaar Restaurant, heeft per 1 april 2019 beide exploitaties overgedragen aan Danny Kovacevic, eigenaar van sterrestaurant Monarh in Tilburg.
De finalisten voor kookwedstrijd Slag op de Schelde die op 21 mei 2019 op de Oosterschelde wordt gehouden, zijn bekend. Op het schip de Denick II strijden zes teams van restaurants met totaal drie Michelinsterren om de titel.
Het Bredase sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar (onder meer vergader- en trouwlocatie) worden ter overname aangeboden.