nieuws

Arthur Ross naar Riche in Doetinchem

Restaurant

Arthur Ross, voormalig eigenaar van toprestaurant ’t Ambacht in Driel, is de nieuwe chef-kok van restaurant Riche in Doetinchem. Ross komt over van hotel Manna in Nijmegen, waar hij slechts een maand werkte.

Arthur Ross naar Riche in Doetinchem

De komst van Ross wordt gemeld door Ewout Haanstra van rerstaurant Riche. ‘We willen het culinaire niveau optrekken en zien in Ross de perfecte kok voor deze doelstelling’, aldus Haanstra. Bij Riche vervangt Ross Mark van Loo, die vertrok naar het inmiddels alweer gesloten Hotel Doesburg.

Ross komt over van hotel Manna in Nijmegen. Daar werkte hij slechts een maand. ‘Ik laat me nu niet uit over mijn vertrek. Wel kan ik zeggen dat ik het naar mijn zin had’, zegt de in het Duitse Emmerich wonende Ross.

Ross: ‘Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe avontuur. Vandaag is mijn eerste werkdag. We zetten de eetbeleving centraal met veel aandacht voor detail’.

Arthus Ross was tot voor kort eigenaar en chef in restaurant ’t Ambacht in Driel. Dit restaurant sloot op 1 juli de deuren. Het restaurant behoorde jarenlang tot de betere eetgelegenheden van de Betuwe.

Reageer op dit artikel