nieuws

Commotie over vervolg Mijn Tent is Top

Restaurant

Er is commotie ontstaan over een pand in Breda wat zeer waarschijnlijk als locatie moet dienen voor de nieuwe serie van Mijn Tent is Top. Het succesvolle tv-programma van Herman den Blijker krijgt volgend jaar een vervolg.

Commotie over vervolg Mijn Tent is Top

Leefbaar Breda heeft vragen gesteld over het pand in het centrum van Breda. Volgens de fractie werkt de gemeente Breda onterecht mee aan het versneld verlenen van vergunningen.

‘Moet niet iedere ondernemer netjes op zijn beurt wachten’, vraagt raadslid Boy Boer aan burgemeester en wethouders zich af in BN/DeStem.

In Breda gaat het om het pand waarin nu nog restaurant Kota Radja is gevestigd. Het idee is om de locatie te gebruiken om er een nieuw restaurant uit de serie Mijn Tent is Top te vestigen. RTL heeft overigens officieel nog geen opdracht gegeven om dit pand te betrekken in de nieuwe tv-serie van Herman den Blijker.

De nieuwe serie start op 5 februari 2008. Mijn Tent is Top was vorig jaar een van de betere programma’s van Den Blijker. In de serie streden vier koppels bij de start van hun eigen restaurant. Uiteindelijk won het Brabantse restaurant Coquille in Den Bosch, waarbij de aanvangskosten voor de starter werd geschrapt.

Eén van de vier deelnemers, Como 010 in Rotterdam, deed enkele maanden na de opening de deuren alweer dicht. De Spaanse hapjesbar sloeg niet aan in Rotterdam. Como 010 was de eerste afvaller in de serie.

Zie ook

Reageer op dit artikel