nieuws

Delpeut van Roggebot naar Hoefslag

Restaurant

Andres Delpeut stopt bij restaurant De Roggebot in Ermelo. De chef-kok gaat per 1 februari 2007 aan de slag bij De Hoefslag in Dosch en Duin, waar hij de vertrekkende Marc van Gulick opvolgt. Delpeut meldde zich enkele weken geleden ziek bij De Roggebot, waarna Roggebot-baas Harry van Dalfsen meldde naar een oplossing te zoeken.

Delpeut van Roggebot naar Hoefslag

Die oplossing is er nu met de overstap van Delpeut van De Roggebot naar De Hoefslag. Delpeut ziet zijn nieuwe baan helemaal zitten.

‘Het is voor mij een geweldige stap om in De Hoefslag patron cuisinier te worden. Van Gulick is in 2006 begonnen dit fameuze restaurant weer de positie te geven die het van oudsher verdient en ik verheug me erop zijn karwei succesvol af te ronden’, aldus Delpeut.

Michelinster

Andres Delpeut was acht jaar mede-eigenaar van het met één Michelinster bekroonde restaurant De Roggebot in Ermelo. Eerst in Kampen en later ondergebracht bij De Heerlickheyd van Ermelo op de Veluwe. Delpeut is op voordracht van Van Gulick naar De Hoefslag gekomen.

Reageer op dit artikel