nieuws

Europese groei voor Hotchpots.com

Restaurant

Hotchpots.com wil snel groeien in Europa. De restaurantsite met bijzondere en populaire eetgelegenheden in wereldsteden heeft Hotchpots Berlin geopend. Berlijn is de eerste Europese stad van de site. Binnenkort volgt Stockholm.

Europese groei voor Hotchpots.com

De website bevat adressen van eetgelegenheden, die worden bepaald door locale spotters. Deze spotters selecteren de restaurants op interieur, locatie, bediening en concept. De hippe Duitse hoofdstad Berlijn is de eerste Europese stad die de site in kaart brengt. Over een maand gaat Hotchpots Stockholm live.

Hotchpots.com beschikt al over een reeks eetadressen in New York, Bangkok en Toronto. Naast Stockholm verklapt de site ook de komst van Moskou. De site biedt de mogelijkheid de restaurantomschrijvingen te lezen in meerdere talen zoals Nederlands, Engels, Duits en soms Spaans. www.hotchpots.com is onderdeel van HBMEO Group en gevestigd in Den Haag.

Reageer op dit artikel