nieuws

Meesterkok kookt met gehandicapte kinderen

Restaurant

Donderdag 15 juni staat de KookOOKstudio in Amsterdam op z’n kop. Dan organiseert de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) een kookfeest voor kinderen in samenwerking met meesterkok Imko Binnerts. Samen bereiden ze zomerse picknickrecepten.

Meesterkok kookt met gehandicapte kinderen

Daarnaast onderwerpt de meesterkok de kinderen aan een haringtest. De nieuwe haring is dan net binnen. Binnerts heeft als jurylid het eerste vaatje beoordeeld.

Dit kookfestijn is bedoeld om alvast in de stemming te komen voor de midzomer-droompicknick van de NSGK op 21 juni in de Efteling, bestemd voor 250 gezinnen met een gehandicapt kind. Op die dag worden de ouders even van hun zorgtaken ontlast en kunnen de kinderen gewoon kind zijn.

Meer informatie vindt u op www.kookook.nl