nieuws

Oud Sluis en De Librije bijna perfect

Restaurant

Restaurant Oud Sluis en De Librije benaderen de perfectie. Dat blijkt uit de geweldige score in de nieuwe GaultMillau-gids voor de twee topzaken. De restaurants behalen beiden 19,5 punt in de nieuwe gids. Inter Scaldes volgt met negentien punten op korte afstand.

Oud Sluis en De Librije bijna perfect

De onbetwistbare top. Dat staat voor restaurants die negentien of de maximale twintig punten halen. De overweldigende classificatie is in ons land weggelegd voor slechts drie eetgelegenheden. Twee in Zeeuws-Vlaanderen en één in Overijssel.

De nieuwe GaultMillau telt vijf restaurants met achttien punten. Dat zijn:

 • Herberg Onder de Linden, Aduard

 • De Lindenhof, Giethoorn

 • Beluga, Maastricht

 • De Bokkedoorns, Overveen

 • De Leest, Vaassen

  Tien zaken staan op zeventien punten waaronder La Rive in Amsterdam, De Zwethheul in Schipluiden en Parkheuvel in Rotterdam. In de GaultMillau-gids van 2005 stond Parkheuvel nog op negentien punten en behoorde het destijds tot de drie beste restaurants van ons land.

  Let op: extra nieuwsbrieven

  November gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.

 • Reageer op dit artikel