nieuws

Restaurant Week krijgt Benelux-editie

Restaurant

De in ons land bekende Restaurant Week krijgt een Benelux-variant. Van 14 tot en met 20 maart 2011 organiseert DiningCity eenmalig de Benelux Restaurant Week. DiningCity verwacht dat zo’n 300.000 gasten deelnemen aan de actieweek waarbij deelnemende restaurants voor 27,50 euro een driegangenmenu aanbieden.

Restaurant Week krijgt Benelux-editie

Volgens initiator DiningCity nemen 1.750 betere restaurants deel aan deze actie waarbij 300.000 restaurantgasten worden verwacht. Begin 2011 maakt DiningCity via Twitter de lijst van deelnemende restaurants bekend.

Zoals gebruikelijk bij de Restaurant Week, is het ook bij de Benelux-editie uitsluitend mogelijk online te reserveren. Vanaf woensdag 16 februari om 10.00 uur is het mogelijk om bij deelnemende restaurants in Nederland, België en Luxemburg te reserveren.

Reageer op dit artikel