nieuws

Rogér Rassin SVH Meesterkok

Restaurant

Rogér Rassin, chef van La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam, is geslaagd voor zijn meesterproef. Voortaan mag de chef zich SVH Meesterkok noemen.

Rogér Rassin SVH Meesterkok
Roger Rassin van La Rive

De chef van Restaurant La Rive* in het Amstel Hotel in Amsterdam legde zijn meesterproef af onder toeziend oog van Cees Helder en Henk Savelberg. Op 4 december legde hij zijn examen af; de chef bereide 15 gerechten van de menukaart van La Rive.

Rassin is hij de vierde chef van InterContinental Amstel Amsterdam die deze titel heeft verkregen. De gerechten werden tijdens de lunch en het diner geserveerd. Maître en SVH Wijnmeester Ronald Opten van La Rive zorgde voor de begeleidende wijnen.

De inauguratie, waarbij Rassin officieel de SVH Meestertitel zal ontvangen, vindt binnenkort plaats.

Reageer op dit artikel