nieuws

Erik van Loo organiseert Big Bottle Party met sterrenchefs

Restaurant 1501

Na het succes van vorig jaar zal Erik van Loo van restaurant Parkheuvel (**) in samenwerking met bekende sterrenchefs weer het evenement Big Bottle Party verzorgen. ‘Op twee primeurs zijn we supertrots. We gaan internationaal en – opgeteld – chefs met 10 sterren bereiden hun signatuurgerechten bij de heerlijke big bottle wijnen’, zo luidt de aankondiging.

Erik van Loo organiseert Big Bottle Party met sterrenchefs

In samenwerking met Willem Blankenstein (Vendanges Grands Vins) wordt op zondag 13 november 2016 de vierde editie van  het ‘Big Bottle Party’ in Parkheuvel georganiseerd. ‘Door jarenlange samenwerking en vele wijnreizen zijn wij onder de indruk geraakt van de fantastische ontwikkeling van wijn uit groter formaat flessen’, meldt Van Loo. ‘De ontwikkeling verloopt langzamer en evenwichtiger dan op standaardflessen en de kwaliteit ontplooit zich na jaren nog veel beter.’

Bekende chefs

Via haar facebookpagina maakt het tweesterrenrestaurant bekend welke chefs onderdeel zijn van het evenement. ‘Bekende sterrenchefs’, zo staat in de aankondiging. ‘Deze week maken we de drie andere chefs bekend.’ Iedere chef zal twee van zijn signatuur gerechten presenteren. De gerechten zullen begeleid worden door een diversiteit aan Big Bottles. Reserveren kan tot en met 31 oktober.

 

Reageer op dit artikel