nieuws

Virgilio Martínez gastchef bij restaurant Rijks

Restaurant 1082

Restaurant Rijks in Amsterdam heeft op zondag 4 december opnieuw een internationale topchef in haar keuken staan. Dan komt Virgilio Martinez van Central restaurant in Lima een lunch en een diner bereiden met de chef van het Rijks, Joris Bijdendijk.

Virgilio Martínez gastchef bij restaurant Rijks
Centralrestaurante.com

Gasten ontvangen er een gesigneerd exemplaar van ‘Central’, het nieuwe boek van chef Martínez. Sinds de opening van het museumrestaurant in november 2014 kookten Tim Raue (Tim Raue in Berlijn), Margot Janse (The Tasting Room in Franschhoek, Zuid-Afrika), Jacques Pourcel (Jardin des Sens in Montpellier, Frankrijk) en André Chiang (André in Singapore en Raw in Taiwan) samen met Bijdendijk.

Central restaurant van Martínez staat op de vierde plaats in de lijst World’s 50 Best Restaurants van Restaurant Magazine en staat te boek als beste restaurant in Latijns-Amerika.

Het boek Central is geschreven door culinair- en reisjournalist Nicholas Gill. Het boek geeft inzicht in elk aspect van Martínez zijn keuken.

 

Reageer op dit artikel