nieuws

Froukje de Both verdiept zich in wijn in tv-programma ‘Leer Mij Wijn Kennen’

Restaurant 4811

In het nieuwe programma ‘Leer Mij Wijn Kennen’, vanaf 7 oktober te zien bij RTL 4, gaat Froukje de Both iedere week op stap om alles over wijn te weten te komen.

Froukje de Both verdiept zich in wijn in tv-programma ‘Leer Mij Wijn Kennen’

Froukje de Both leert iedere week iets over een ander aspect van wijn, en gaat er een wereld van smaak voor haar open. In elke aflevering gaat de presentatrice in een minuut het gesprek aan met wijnexperts Maurits Sutoris en Jasper van den Hoogen.

Wijnfeiten

Samen met hen ervaart ze bewust proeven, en leert ze wat de relatie is tussen wat ze proeft en de manier waarop wijn wordt gemaakt en geserveerd.
Froukje: ‘Hoe kies je nu een goed glas wijn? En hoe drink je dat? Ik weet het ook niet, maar ik wil het wel heel graag weten.’ Ze ontmoet daarom in ‘Leer Mij Wijn Kennen’ de leukste Nederlandse wijnkenners, die haar alles leren om wijn nog meer te kunnen waarderen.

De eerste aflevering is te zien op 7 oktober om 19.50 uur.

Meer over wijn in de horeca

Reageer op dit artikel