nieuws

33ste vestiging van horecaketen De Beren in Alphen aan de Rijn

Restaurant 1653

Op de valreep van 2017, op vrijdag 22 december, opent restaurant De Beren haar deuren in het Alphense centrum. Het is de 33ste vestiging van de horecaketen.

33ste vestiging van horecaketen De Beren in Alphen aan de Rijn

De nieuwe vestiging aan het Thorbeckeplein is de derde en laatste horecapartij die haar intrek neemt in het monumentale pand het Nutsgebouw.   Restaurant De Beren beschikt over twee terrassen: zowel aan het Thorbeckeplein als aan het nieuwe haventje. Het interieur van de kersverse horecazaak is geheel volgens de onlangs vernieuwde look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen én met veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan veel hout- en staalelementen.  Om de opening van de 33ste vestiging van De Beren te vieren is januari omgedoopt tot Burgermaand: de gehele maand zijn burgers te bestellen voor €8,50.

Op de kaart

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11:30 uur. Gasten kunnen er terecht voor lunch, diner of borrel. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor onder meer entrecote of tournedos. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de nabij gelegen Vue bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Concept De Beren

De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Restaurantketen De Beren maakt een van de grootste veranderingen door sinds de oprichting. De groep wordt volledig gerestyled, groeit hard en wordt nu pas echt samengevoegd met de in 2001 opgerichte bezorgtak. En het wordt een bijna volledig op franchise gestoelde organisatie. Eigenaren Ad Schaap en Martijn Jansen houden een handvol vestigingen zelf, de rest verkopen ze. Lees hier het uitgebreide achtergrondartikel.

Reageer op dit artikel