nieuws

Herman Hell en Hugo Kruijssen: ‘Met Sugo Pizza de wereld over’

Restaurant 2126

Herman Hell en Hugo Kruijssen: ‘Met Sugo Pizza de wereld over’

Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben de drie vestigingen van Sugo Pizza overgenomen. Het duo heeft grote ambities: ‘We hebben het product verbeterd en met de gezonde vierkante pizza veroveren we straks de wereld.’

Na de overname van de Sugo-vestigingen in Rotterdam (twee) en Amsterdam (één) hebben Herman Hell en Hugo Kruijssen grote plannen: twintig vestigingen in de komende vijf jaar, te beginnen in Nederland. In de toekomst wil het duo Sugo Pizza lanceren op vliegvelden over de hele wereld.

Hugo Kruijssen is opgeleid aan de Hotelschool en rolde later de IT in. Zijn laatste functie was commercieel directeur van een wereldwijd opererend bedrijf. Herman Hell heeft inmiddels zes zaken, naast de drie filialen van Sugo en werd  in juli dit jaar gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid.

Over Sugo Pizza

Sugo Pizza heeft naam gemaakt als gezonde en vierkante pizza, gebaseerd op streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Een product waarbij alles draait om de bodem. Omdat er geen geur- en smaakstoffen aan het deeg worden toegevoegd, gaat Sugo Pizzahet rijsproces in meerdere stappen. ‘Op dit moment maken we grote stappen met onze receptuur en productiemethodes waardoor we binnenkort nog betere, maar vooral meer constante kwaliteit garanderen’, aldus Hell.

Omdat het langzaam rijzende deeg alleen uit water, meel en gist bestaat is het eindproduct luchtig en licht. Kruijssen: ‘Bij Sugo Pizza gebruiken we ingrediënten als kaas alleen voor de smaak. De bodem heeft geen vet nodig. Hierdoor kunnen we een scala aan vlees-, vis-, vegetarische- maar ook vegan-pizza’s aanbieden met veel minder calorieën en vet dan traditionele pizza’s.

Duurzaamheid

Sugo Pizza draagt uit dat de zorg voor onze planeet de verantwoordelijkheid is van iedereen. De keten wil hierin een actieve rol spelen en streeft naar zorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen en beter dierenwelzijn. Het meel, de vleeswaren en kazen zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en zo veel mogelijk fair trade, het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton.

 

Reageer op dit artikel