nieuws

Herman Hell is Meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland-Zuid

Café 1452

Herman Hell van Hell’s Kitchen waar zes horecabedrijven toe behoren is verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. Herman Hell stond met vijf andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale. Hij won van niet de minste collega’s vanwege zijn out of the box denken.

Herman Hell is Meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland-Zuid

Naast Herman Hell dongen Marcel Maan (Cornelis Bar & Kitchen), Ad Schaap (Beren Holding), Alex Verburg (Oliva, Gusto en Post), François Geurds (FG Restaurant, FG Food Labs, FG Bistro en Okonomiyaki bar) en Marcel Baanen (Bon Bon partyservice, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt) mee naar de titel.

Herman Hell

Herman Hell is eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, hieronder vallen 6 locaties met ongeveer 250 medewerkers. Op LinkedIn noemt Hell zichzelf ‘gastvrijheidsstrijder’.  Zijn functieomschrijving: ‘Reorganiseren en langdurig exploiteren van kwalitatief hoogwaardige horeca in het midden segment.’ Hij is eigenaar van Nieuw Rotterdams Café (NRC), Bar Restaurant Sijf, Cafe Van Zanten, Stadscafe De Hofnar (Vlaardingen), Brouwcafé De Hofnar (Scheveningen-Haven) en Wapen van Willemstad.

De jury vond Herman Hell de absolute winnaar en hij mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid noemen.

Juryvoorzitter Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan: ‘We zijn als jury echt overdonderd door een stortvloed aan creativiteit, passie en gedrevenheid. Herman Hell is een horecaondernemer die out of the box denkt en daardoor telkens verrast met nieuwe en originele concepten.’

‘Met zijn passie en enthousiasme weet hij zijn team als geen ander te motiveren om het concept uit te dragen. En Herman weet daar dan ook nog media-aandacht voor te krijgen. Bijvoorbeeld toen hij onlangs een nieuwe app lanceerde. Met die app kunnen gasten vooraf een lunch bestellen die ze direct kunnen opeten als ze in Café Sijf binnen komen.’

De jury bestond naast juryvoorzitter Bianka den Breejen uit: Patricia Bronsema van Eetcafé ‘t Trefpunt, Vincent van Ardenne van Prego, Café Sjiek en Brasserie Stadhuis, Dennis Vingerling van de Eendrachtshoeve en de winnaar van de Meest Markant Zuid-Holland-Zuid 2016/2017: Bjorn van Dijl van Le Barrage en Grand Café Willaerts.

De jury bezocht de afgelopen weken de genomineerde bedrijven en ging met de finalisten in gesprek. Op basis hiervan kozen zij Herman Hell tot winnaar. De jury vindt dat Herman echt markant is als horecaondernemer en een rolmodel is voor de huidige en toekomstige lichting horecaondernemers. Door zijn passie voor de horeca en de nieuwe concepten die hij neerzet.

Meest Markante Horecaondernemer

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke drie jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. De prijs kent KHN toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren.

Uit de veertien winnaars wordt in 2019 de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. De vorige editie werd gewonnen door Michiel van Eerde. 

Meer finalisten:

Reageer op dit artikel