The Harbour Club wil uitbreiden naar Den Haag

The Harbour Club wil uitbreiden naar Den Haag

The Harbour Club wil uitbreiden naar Den Haag. Plan is dat The Harbour Club zich begin volgend jaar gaat vestigen in het hart van de stad. Met ruim 400 zitplaatsen, een rooftoplounge met zicht op de skyline én de typische Harbour vibe.

The Harbour Club Den Haag krijgt dezelfde uitstraling krijgen als flagship vestiging The Harbour Club Amsterdam Oost; te herkennen aan de grote ruimte, ovale bar in het midden, open keuken, inloop wijnkast en alles gestyled met een vleugje glamour. 'Een bezoek aan The Harbour Club Den Haag is meer dan een lunch- of dinerervaring, het biedt een totaalbeleving', aldus de initiatiefnemers. Richard van Leeuwen, oprichter van het The Harbour Club concept: 'Met The Harbour Club Den Haag gaan we terug naar onze roots.'  Joost Verhoeven, mede-eigenaar vestiging Amsterdam Oost & Den Haag: 'Een unieke, totale ervaring met de combinatie van fine dining en entertainment met internationale allure, dat willen we weer neerzetten in de mooiste stad achter de duinen.'

The Harbour Club werkt met dagverse leveringen van Schmidt Zeevis en Nice to Meat. Naast de signature dishes als de Tomahawk steak, Fruits de Mer plateaus en de vele sushi rollen, zullen ook de Chef’s Choices hun plek krijgen op het menu. Ook in Den Haag zal het aan entertainment niet ontbreken. Zo worden er de bekende The Harbour Club evenementen georganiseerd als ‘Family Sunday’, ‘The Harbour Club goes cabaret’, ‘Sushi Madness’, ‘Najib Amhali serveert’ en ‘Dinner concerts’.

Over The Harbour Club

The Harbour Club is meer dan alleen een restaurant, het biedt een unieke beleving. The Harbour Club is de unieke mix van fine dining en entertainment met internationale allure. DJ’s, live muziek, saxofonist of een percussionist; alles komt voorbij. The Harbour Club telt vanaf maart 2020 vijf vestigingen in Nederland die allemaal te vinden zijn op unieke locaties en is in mei 2020 al tien jaar jong. Alle locaties beschikken over een terras en een groot aantal zitplaatsen zowel in het restaurant als buiten op het luxe terras. The Harbour Clubs zijn ingericht en gestyled met een vleugje glamour, indrukwekkende kunst, open keukens en een centrale ovaalvormige bar. 'De juiste verlichting, goede sound systems, leren booths, grote terrassen en comfortabele sofa’s dragen bij aan een onvergetelijke ervaring.'

The Harbour Club heeft vestigingen in Rotterdam, Vinkeveen en twee in Amsterdam (Oost en Zuid). Plan is nog om een vestiging te gaan openen in Dubai/ Alle restaurants hebben een ambiance met internationale allure. The Harbour Club Amsterdam Oost was de derde locatie die in 2012 werd geopend en in de zomer van 2018 volledig werd gerenoveerd. Vestigingen die in het verleden – om uiteenlopende redenen – de deuren sloten waren The Harbour Club Ibiza, The Harbour Club Olympisch Stadion en The Harbour Club Scheveningen.