JRE-restaurant De Pol start met seizoenskaarten

JRE-restaurant De Pol start met seizoenskaarten

Orangerie De Pol in Doetinchem start met de verkoop van seizoenskaarten. Een term die overgewaaid is uit de sportwereld. Gasten die in het bezit zijn van deze culinaire seizoenskaart mogen vier keer per jaar komen eten: in lente, zomer, herfst en winter.

Ook krijgen kaarthouders extra’s bij JRE-restaurant De Pol, zo laten de initiatiefnemers Marjolein van der Ham en Mark Captein weten. Zo wil het stel eens per jaar een speciale avond gaan organiseren voor de seizoenskaarthouders.

Een kaart kost 300 euro en wordt op naam gesteld. ‘Maar je mag telkens natuurlijk wel een andere tafelgenoot meenemen!,’ lacht Marjolein van der Ham. De kaart is goed voor vier keer een zesgangen diner, exclusief drankjes.

De Pol Seizoenskaarten

Nu de Orangerie vanwege de coronacrisis is gesloten, kan het restaurant wat extra financiële middelen goed gebruiken. ‘We starten er mee om onze vaste gasten te bedanken. Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op events, en mogen bij de speciale seizoenskaarthouders-avond zijn. 'Op deze avond willen we natuurlijk lekker koken, maar ook live muziek laten horen.'

Seizoenskaart voor Moederdag

Marjolein van der Ham en Mark Captein laten weten dat de seizoenskaart ook een leuk cadeau voor Moederdag is. ‘De seizoenskaart wordt dan samen met een welkomstcadeau thuisbezorgd. Met de seizoenskaart kan één keer per seizoen genoten worden van een 6-gangen diner (excl. drank). Daarnaast verschaft de seizoenskaart toegang tot de jaarlijkse seizoenskaarthoudersavond. Voor moeders betekent dit een cadeau waarmee ze vijf mooie, culinaire avonden zal beleven in ons restaurant.’

JRE-diner voor mensen thuis

In deze coronacrisis zitten de ondernemers van De Pol niet stil. Ze serveerden samen met de JRE-collega’s van Villa Ruimzicht al een zesgangendiner voor mensen thuis. Via een livestream kregen de thuiskoks de laatste instructies voor het afmaken van de gerechten. Dit Chefs Live-event was geheel uitverkocht. In het Paasweekend verzorgde De Pol een paasbrunch of -diner voor thuis.