Interieur 't Nonnetje op de schop

Interieur 't Nonnetje op de schop

Restaurant 't Nonnetje in Harderwijk gaat op de schop. Het gehele interieur van het met één Michelin bekroonde restaurant wordt vervangen.

‘Wij hebben gekozen voor een totaal nieuwe look. Na de zomersluiting staat er een compleet nieuw restaurant. Met deze restyling willen wij een statement maken dat we klaar zijn voor de toekomst’, zegt eigenaar Robert-Jan Nijland.

De verbouwing vindt plaats tijdens de zomersluiting van 19 juli tot en met 4 augustus. De hoofdkleuren van het nieuwe interieur worden lever, zwart, crème en een vleugje aubergine. Het geheel zal het restaurant een stijlvol en elegante uitstraling geven, laat Nijland weten.

Naast de aangekondigde verbouwing laat ’t Nonnetje weten dat het terras inmiddels volledig is vernieuwd. Nijland: ‘Comfortabel meubilair in een riante setting aan één van Nederlands mooiste stadspleinen, De Vischmarkt’. Volgend jaar is waarschijnlijk de keuken aan de beurt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.