Robert Kranenborg in keuken van Bolenius

Robert Kranenborg in keuken van Bolenius

Robert Kranenborg keert terug in de restaurantkeuken. De tv-kok, vanaf 5 maart te zien in een nieuwe serie van Topchef, kookt zaterdag 17 maart in restaurant Bolenius in Amsterdam.

Onder de noemer ‘gouwe ouwe’ presenteert Robert Kranenborg die avond een tiengangenmenu met gerechten, die hij ooit maakte in zijn periode als kok bij onder andere La Cravache d’Or in Brussel, het Haagse Corona, La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam, Le Cirque in Scheveningen en zijn eigen restaurant Vossius in Amsterdam.

Het eenmalige initiatief komt voort uit de vriendschappelijke band die Kranenborg onderhoudt met zijn ‘laatste chef’ Luc Kusters en zijn neef Xavier Giesen, de eigenaren van Bolenius.

Ramona van Zweden, presentator van de serie Recepten van Topchefs.nl, reikt deze avond de eerste dvd’s uit van Kranenborg-Kusters, een special edition waarop de chefs samen gerechten bereiden.

Reserveren kan via restaurant Bolenius. De prijs bedraagt 199 euro per persoon, dit is inclusief drank en dvd.