Foodconcepten en live koken in nieuwe AH XL-supermarkt

Foodconcepten en live koken in nieuwe AH XL-supermarkt

In de nieuwe XL-supermarkt van Albert Heijn in Eindhoven is behoorlijk wat ruimte voor horeca-achtige activiteiten. Zo wordt er volop gekookt in de winkel, wordt verse sushi bereid en maakt een pizzabakker ter plekke ambachtelijke, verse belegde pizza's.

Woensdag 4 februari werd de nieuwe winkel van Albert Heijn officieel geopend. Daarbij liet de supermarktketen weten dat de nieuwste Albert Heijn XL inspeelt op elke klantbehoefte en alles onder één dak heeft.

Vooral het verse assortiment is sterk uitgebreid, inclusief de nieuwe Allerhande Keuken, waar koks een wekelijks wisselend menu van vijf hoofdgerechten, twee bijgerechten en een dessert bereiden. De pizzabakker bereidt ter plekke tien varianten ambachtelijke, vers belegde pizza's in de steenoven.

Naast Sap & Saladebar is ook een volledig vernieuwde kaasafdeling aanwezig met uitschepkazen, geitenkazen, losse rondeel-eieren en een rijpingskast. Aan de winkel is ook een foodtruck gekoppeld waar restaurant Instock dagelijks kookt met producten die niet meer verkocht kunnen worden om zo de voedselverspilling tegen te gaan.

Bekijk hier de foto's van Albert Heijn XL gemaakt door Distrifood.