Bij Di vers van SAB staat één regionaal product centraal

Bij Di vers van SAB staat één regionaal product centraal

Contractcateraar SAB Catering heeft het concept Di vers gelanceerd. Bij Di vers staat elke week een bijzonder en gezond product of ingrediënt uit de regio centraal.

In het bedrijfsrestaurant wordt met dat ingrediënt, vijf dagen lang allerlei gerechten gemaakt. Via displays vertelt SAB aan haar gasten het verhaal achter het product. Over elk weekingrediënt wordt verteld waar het vandaan komt, hoe het geproduceerd wordt en waarom het zo lekker is. 'De presentatie en bereiding van de gerechten speelt binnen Di vers ook een grote rol. Met het lunchconcept Di vers brengt SAB de beleving dichterbij', aldus de cateraar.

Regionaal

Naast gezond en duurzaam is regionaal binnen SAB een bewuste keuze, zegt Judith Veerman, productmanager SAB. 'In elke regio gaan we op zoek naar de lekkerste producten uit de buurt. Met Di vers brengt SAB de buurt op tafel in het eigen bedrijfsrestaurant. Wij merken dat mensen graag herkenbare producten uit de regio eten. Iets wat ambachtelijk gemaakt is, zonder toevoegingen – dat smaakt meteen al beter. En dan is regionaal eten nog duurzaam ook. Het hoeft namelijk maar over korte afstand vervoerd te worden. Ook geven wij onze lunchgasten die daarin interesse hebben, de gelegenheid de producent te bezoeken. Geur, smaak, kleur, verhaal en beleving vormen zo één geheel.'