Reactie Brasa Purmerend op tweede plaats Terras Top 100 2019: 'Volgend jaar gaan we voor de winst'

Reactie Brasa Purmerend op tweede plaats Terras Top 100 2019: 'Volgend jaar gaan we voor de winst'

Brasa Bar & Kitchen uit Purmerend is op de tweede plek geëindigd van de Terras Top 100 2019. Ondernemer Arwin Versteyne draait er niet om heen als er om een reactie wordt gevraagd. 'Als ik ergens aan meedoe, dan ga ik voor de eerste plaats'.

Vooraf hadden ze gehoopt op een podiumplek en dat is dus gelukt. 'Natuurlijk zijn we heel blij en heel trots. Ik ben vooral heel trots op het team. We hebben echt een topteam. Deze hoge notering is ook echt hun verdienste.'

Topteam

De jury is lovend over zijn team: 'De medewerkers van Brasa zijn niet alleen vakkundig - ze lopen moeiteloos met volle dienbladen over het terras -, ze zijn vriendelijk, maken tijd voor een praatje of grapje en zijn scherp als het gaat om bijverkoop.' Arwin is dan ook heel trots op zijn team en geeft hen alle credits.

Brasa Purmerend mag naast een topnotering in de Café Top 100, nu ook de Terras Top 100 domineren. En dat is meer dan verdiend. 'Deze tweede plek motiveert me alleen maar om volgend jaar weer mee te doen.  En dan gaan we winnen',  aldus een strijdbare Versteyne voordat hij zich weer in het feestgedruis stort.

Brasa Bar & Kitchen


Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.