Nieuwe eigenaren familiehotel Torenzicht in Kaatsheuvel

Nieuwe eigenaren familiehotel Torenzicht in Kaatsheuvel

Hotel Torenzicht in Kaatsheuvel heeft nieuwe eigenaren. Het echtpaar Junior Eloise en Pearl Maasland kregen de kans om het familiehotel te kopen en hebben dit met beide handen aangegrepen. Hotel Torenzicht heeft acht kamers en ligt op 500 meter afstand van de Efteling.

Nieuwe eigenaren Junior Eloise en Pearl Maasland zijn beiden bekend in Kaatsheuvel. Eloise heeft ervaring in het hotelwezen en Maasland heeft tot nu toe gewerkt in de catering bij de Efteling. Deze ervaring is een goede combinatie voor het runnen van een hotel. Zij gaan boven het hotel wonen om zo altijd beschikbaar te zijn voor hun gasten.

Ze hebben de koop van het hotel middels crowdfunding gefinancierd. 568 investeerders leverden de benodigde 550.000 euro op.

‘Het hotel ligt op slechts 500 meter van de Efteling’, vertelt Junior Eloise enthousiast. ‘Het is ideaal als je met je kinderen naar de Efteling gaat. De gasten kunnen hun auto gratis in de straat parkeren en hoeven niet ver te lopen als zij op het einde van de dag weer naar het hotel terugkeren. Behalve slapen kunnen zij hier ook met het hele gezin terecht voor een pannenkoek en ontbijt.’

Het driesterren familiehotel beschikt over 8 kamers waarvan 4 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 2 zespersoons kamers. Daarnaast beschikt het hotel ook over een terras, pannenkoekenrestaurant en veilige speelruimte voor kinderen.