Ook Amsterdam Coffee Festival verzet vanwege corona

Ook Amsterdam Coffee Festival verzet vanwege corona

Het Amsterdam Coffee Festival 2020 gaat niet door. Het festival zou plaatsvinden van 13 tot en met 15 maart in Amsterdam. Vanwege het coronavirus wordt het echter verplaatst. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Het Amsterdam Coffee Festival 2020 gaat niet door. Het festival zou plaatsvinden van 13 tot en met 15 maart. Vanwege het coronavirus wordt het echter verplaatst. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

‘De gezondheid en het welzijn van onze bezoekers zijn het allerbelangrijkst voor ons en ondanks het advies van de lokale overheid om door te gaan met de evenementen in Amsterdam, hebben we de uiterst moeilijke beslissing genomen om The Amsterdam Coffee Festival te verplaatsen naar een later moment,’ meldt de organisatie in een persverklaring.

Programma Amsterdam Coffee Festival

‘Na een grondige evaluatie van de huidige situatie van het coronavirus - dat gisteren door de WHO als pandemie is uitgeroepen - en in het belang van de veiligheid van al onze bezoekers en partners, is The Amsterdam Coffee Festival 2020 officieel uitgesteld.

Alle gereserveerde tickets en workshops worden dan automatisch overgezet.

Het programma, met wedstrijden als de SCA Championships, Roast Masters, Latte Art Live, The Mindful Coffee Tasting Experience en alle workshops, lezingen en festiviteiten blijven voor de nieuwe data ongewijzigd.

Meer evenementen gaan niet door

Eerder werd ook de tweede editie van de hotelbeurs  Independent Hotel Show, gepland op 17 en 18 maart in Amsterdam RAI, al verplaatst naar juni vanwege het coronavirus. De Duitse wijnbeurs Prowein gaat dit jaar helemaal niet door.