Verhage Gouda heropend en twee keer zo groot

Verhage Gouda heropend en twee keer zo groot

Verhage Gouda heeft de deuren geopend van een gloednieuwe zaak in winkelcentrum Bloemendaal. De vestiging was eerder gesitueerd aan de buitenzijde van het winkelcentrum, maar heeft nu intrek genomen in het voormalig pand van de Rabobank.

De nieuwe Verhage Gouda is bijna tweemaal zo groot, met een volwaardig restaurant en voorzien van een modern en eigentijds interieur. Naast het welbekende snackassortiment kunnen gasten er nu ook terecht voor een sandwich of tosti, een kop koffie met een stuk gebak of een bolletje ambachtelijk schepijs uit de ijssalon, geheel volgens de richtlijnen van het moderne Verhage-concept.

Verhage Gouda

Allround eetgelegenheid

Echtpaar en franchiseondernemers Wil en Rob de Vries zijn supertrots op het resultaat en zijn in de wolken met deze mooie stap. ‘Wij krijgen nu al zoveel positieve reacties op het eindresultaat. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen in ons prachtige restaurant. Onze gasten zullen verrast zijn wanneer ze zien hoe Verhage zich de laatste jaren als formule heeft weten te ontwikkelen. Een allround eetgelegenheid waar je lekker kan eten in een huiselijke sfeer, voor lunch, diner en alles daartussenin. Dat gaan ze nu ook hier in het winkelcentrum meemaken.’

Wennen aan nieuwe zaak

Ook voor de ondernemers en de medewerkers breekt een nieuwe periode aan. ‘Er hebben een hoop veranderingen plaatsgevonden waar we als team ook aan zullen moeten wennen, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij de wensen van onze gasten met elkaar waar kunnen maken.’

Zelfstandige ondernemers

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 41 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Een aantal jaar geleden is Verhage op plaats 75 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven geëindigd.

Bekijk hieronder alle foto’s 


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.