Verhage opent eerste vestiging in Delft

Verhage opent eerste vestiging in Delft

Delft verwelkomt de eerste Verhage-vestiging. Het is de 41e van de formule en de zaak wordt gerund door een echte Delftenaar met liefde voor de horeca.

De nieuwste winkel van de Rotterdamse franchiseformule opent op 14 juli aan de Van Foreestweg, een drukbezochte locatie met veel winkelend publiek. Door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, heeft deze Verhage een regiofunctie voor lokale bewoners.

Startende franchisenemer

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Roy Engelen, geboren en getogen in Delft en een horecaliefhebber in hart en nieren. Van jongs af aan werkt Engelen al in de bakkerswereld. Daar heeft hij mooie stappen kunnen zetten, maar de functietitel franchisenemer is nieuw voor hem. ‘Een droom die uitkomt.’ Engelen heeft een intensief inwerktraject doorlopen bij de Verhage-vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar hij is klaargestoomd voor het grote werk.

Verhage Delft

Profileren als allround eetgelegenheid

Verhage-directeur Tom Bijl is trots op de opening van de nieuwste vestiging. ‘Het streven is om ieder jaar gestaag te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze nieuwe en inmiddels 41e Verhage store zetten we wederom een stap in de juiste richting.’

Nieuwe uitstraling

De Verhage in Delft heeft zich gevestigd in het voormalig pand van snackbar Centrum West, een klassieke snackbar die was uitgegroeid tot een begrip voor de buurt. Om het pand om te toveren tot een Verhage, is het in twee weken tijd van top tot teen aangepakt. Zowel de binnen- als buitenkant zijn voorzien van een geheel nieuwe uitstraling en interieur.

Zelfstandige ondernemers

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 41 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.