Derde Health Food Wall geopend; voor het eerst in ziekenhuis

Derde Health Food Wall geopend; voor het eerst in ziekenhuis

Het bedrijf Health Food Wall heeft voor het eerst een snackmuur geopend in het ziekenhuis. De derde muur is te vinden in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC).

Health Food Wall is te vinden op het Voetenplein in het AMC, een plein met verschillende winkel- en horecabedrijven. De automaat en het assortiment van Health Food Wall zijn naar eigen zeggen uitermate geschikt voor werknemers van het ziekenhuis die gezond willen eten maar weinig tijd hebben, of die onregelmatige diensten draaien. Het gaat om een pilot van vier maanden.

Snel en gezond

Het bedrijf Health Food Wall is ontstaan uit een behoefte aan een snelle en gemakkelijke maaltijd die ook gezond is. Daarnaast wil oprichter Anouk Snelders met haar producten bijdragen aan de gezondheid en het bewustzijn van klanten, een positieve impact hebben op het milieu en het dierenwelzijn ondersteunen.

Vullende maaltijden

Er worden verschillende seizoensgebonden en vullende maaltijden aangeboden, zoals een rijstmaaltijd met gemarineerde tempeh, diverse groenten en een romige pindasaus. Health Food Wall is 24/7 geopend. De verpakkingen, van bakje tot bestek, zijn van biologisch afbreekbaar materiaal.

Op dit moment zijn er Health Food Walls te vinden op Schiphol Plaza en in de RAI.