Snackcorner Veendam is nu Snackpoint Veendam

Snackcorner Veendam is nu Snackpoint Veendam
Het team van Snackpoint Veendam, met uiterst links eigenaren Jessica Dijkstra en Rik Tijhuis.

Cafetariahouders Jessica Dijkstra en Rik Tijhuis hebben zich aangesloten bij Snackpoint. Sinds 1 december is Snackpoint daardoor ook vertegenwoordigd in het centrum van Veendam.

Jessica Dijktra en haar partner Rik Tijhuis namen Snackcorner op 6 mei 2019 over van Tineke en Liana Bodewits, die de zaak 25 jaar hebben gerund. ‘We waren al van plan om ons aan te sluiten bij Snackpoint, maar door mijn zwangerschap hebben we dat op 1 december gedaan.’

Keuze voor Snackpoint

Voor Dijkstra was de keuze voor Snackpoint simpel. ‘Een goede formule, een mooie uitstraling en mooie producten. Vooral de hamburgers lopen hier goed.’ Jessica Dijkstra heeft geen ervaring in de cafetariabranche, Rik Tijhuis is in het verleden werkzaam geweest met snackwagens op evenementen.

Snackpoint Veendam

Afhaal en snackmuur

Snackpoint Veendam is een kleine zaak in het centrum, waar afhaal de boventoon voert. De cafetaria heeft ook een snackmuur. In de zomer staat er een terras buiten, met acht tafels.

De ondernemers zijn op 1 december ook direct begonnen met bezorgen. ‘Daar valt heel veel uit te halen hier in het centrum’, aldus Dijkstra.